Топ 5 на алкохолиците в зодиакалния кръг

16205
Топ 5 на алкохолиците в зодиакалния кръг
Снимка: iStock

Астролозите са убедени, че зодията може да повлияе на склонността на човек към алкохолизъм. За някои представители на астрологичния кръг е по-добре изобщо да не се докосват до алкохола - той е твърде „пристрастяващ“.

Експерти казаха кои от зодиите могат безопасно да опитат различни алкохолни напитки и кой е по-добре да се откаже от алкохола дори във весела празнична компания.

На първо място в класацията бяха Скорпионите. Външно тези хора са много силни и упорити, но отвътре са уязвими и чувствителни. Скорпионите не обичат да демонстрират своите слабости пред околните, затова често „давят“ проблемите сами. Струва им се, че алкохолът им позволява да се отпуснат и да „изчистят“ главата си. Изненадващо, достигайки до дъното и ставайки типични алкохолици, представители на този знак могат да коригират ситуацията и да се върнат към нормалния живот. Цялата тайна е в любовта им към тотален контрол над ситуацията.

Алкохолът е опасен за Рибите. Те го използват, за да избягат за известно време от жестоката реалност и напълно да се потопят в света на собствените си фантазии. Само лечението в рехабилитационни центрове може да им помогне да излязат от това състояние. Не оставяйте такива роднини сами и по-често се интересувайте от делата им, за да не позволите на любителите на алкохола  от тази зодия да се затворят в себе си.

В случая с Близнаци, опасността се крие във факта, че трезвите представители на този знак изглеждат точно като пияни. Близнаците са склонни към приключения, за да създадат лудост, те не се нуждаят от алкохол. Ако човек, роден под този зодиакален знак, се увлича от силни напитки, ново хоби ще му помогне да отвлече вниманието си от зависимостта, в която може да се потопи с главата надолу.

Овенът пие всичко и не знае кога да спре. Когато са пияни, правят скандали и се държат агресивно. Разговорите тук са безполезни - упоритият Овен никога няма да се съгласи да направи това, което му е препоръчано, и не признава, че е болен. Само един трик ще помогне да се освободи такъв човек от лошия навик.

Стрелците пият чисто за забавление. Харесват шумни компании, празници, където алкохолът тече като река. Понякогадокато са  пияни, тези хора могат да направят малък скандал. В същото време те не се привързват към алкохола и не стават алкохолици. Много е лесно да ги разсеете от пиенето - изпратете ги на друго пътуване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com