Топ 5 на най-женствените знаци на зодиака

8467
Топ 5 на най-женствените знаци на зодиака
Снимка: iStock

Всеки човек се откроява със своите черти на характера и характеристики. Астролозите, използвайки специални изчисления, са установили кои знаци на зодиака са най-женствени и привлекателни и лесно постигат вниманието и разположението на мъжа до себе си.

Телец

Месечен хороскоп за октомври

Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови емоции и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова любов? Кариерно изра...

Момичетата Телец са не само много мистериозни, но и много хитри. Именно тази особеност - комбинация от две черти, привлича противоположния пол към тях. Често те погрешно се считат за твърде светски и дори прагматични, но това съвсем не е така. Те имат и друга забележителна отличителна черта - в състояние са лесно да манипулират и това не ще се хареса на всеки мъж.

Близнаци

Представителите на тази зодия завладяват противоположния пол с разговор. Те лесно могат да започнат разговор по силно интелектуална тема, както и по най-обикновената. Те могат да говорят с всеки и това е тяхната отличителна черта. Астролозите съветват такива момичета да дадат възможност на събеседника да говори, да се опитат да го изслушат. Освен това жените от този знак винаги изглеждат свежи и естествени, което със сигурност не остава незабелязано от противоположния пол. И тяхната искреност и спонтанност често се превръщат в силен магнит за мъжкия пол.

Овен

Момичетата Овен се открояват с магическия си магнетизъм. Принадлежността към огнената стихия ясно се изразява в тяхното поведение и нежеланието да се подчиняват на никого или на каквото и да било. Те са изключително упорити и свикнали да си проправят път. Независимо от това, около тях винаги има много почитатели, но жените Овен най -често са недостъпни. Мъжете просто полудяват от пламъка и силната си енергия. Но според астролозите, за да намерят идеалния партньор в живота, момичетата Овен трябва да са поне малко по -тихи.

3 качества, които всеки Козирог търси в половинката си

Родени между 22 декември и 19 януари, Козирозите са състрадателни, амбициозни, трудолюбиви, оптимистични и ентусиазирани. Те не позволя...

Дева

Жените Дева се отличават с невероятно високо ниво на интелигентност и предпазливост. Те са в състояние да се принудят да слушат и могат да подкрепят всеки разговор. Девите трябва да са малко по-свободни в мислите си и да не обмислят за всяка следваща стъпка. Трябва да си позволите да бъдете малко по-женствени, да си позволите да бъдете обгрижвани и да дадете възможност на мъжа да реши всички проблеми вместо вас.

Везни

Жените Везни са невероятно женствени и грациозни по природа. Те са треперещи и нежни и с тези черти лесно привличат вниманието на противоположния пол. Всеки мъж веднага иска да се грижи за такава жена. Везните на момичето обаче не са толкова елементарни. Те имат много здраво вътрешно ядро ​​и са изключително егоцентрични. Понякога дори живеят в свой отделен свят, в който никой не е допуснат. За да стигнете до там, трябва да се постараете много. Покажете на везните, че сте в състояние да създадете мир, красота и комфорт около тях. Везните се съветват да обръщат повече внимание не само на себе си, но и на другите.

Нежният пол на всеки зодиакален знак е талантлив в различни области и всеки има свои собствени привлекателни черти. Но не забравяйте, че без значение към кой знак принадлежите, не бива да забравяте за женствеността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com