Топ 5 на зодиите, които са създадени за семейство

10819
Топ 5 на зодиите, които са създадени за семейство
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите добре знаят на кого звездите обещават най-щастливият и успешен брак. Оказва се, че представителите на пет от звездните знаци имат добър шанс да изградят силни семейни връзки и да се чувстват щастливи и обичани в тях.

Рейтингът твърде неочаквано бе оглавен от темпераментния Овен. Причината за това е тяхната невероятна способност съвсем реално да работят върху себе си, с което други знаци не могат да се похвалят в същата степен. Хората, родени под знака на това съзвездие, ще „запълнят пропуските“ от своята младост, но и ще успеят да направят правилните изводи за себе си и за живота, съответно ще могат да подходят към брака с най-голяма отговорност и внимание.

Раците буквално са родени, за да създадат семейство. Те обичат комфорта, поддържат топлата атмосфера в дома и винаги се грижат за своя избраник или избраница, опитвайки се да проявят максимално разбиране за проблема.

Топ списъкът включва и Лъвовете. Те, от своя страна, са способни да бъдат верни и любящи половинки в семейството. Лъвовете са способни да носят партньора си на ръце, ако той им обърне достатъчно внимание и ги дари с подходящите комплименти и то в необходимото количество.

Добър семеен човек, според астролозите, е и представителят на  зодия Дева , според астролозите. Представителите на този знак ще могат да дадат добри съвети на сродната си душа в трудна ситуация, а също така ще мотивират всички членове на домакинството да се стремят смело към саморазвитие и усъвършенстване.

Скорпионите, които няма да могат веднага да пуснат любимия човек в душата си, са на дъното на рейтинга. Те обаче са тези, които знаят как да пренасят любовта, страстта и привързаността през годините. Техните бракове просъществуват най-дълго и са най-стабилни. Тук важна роля играят силните чувства, на които е способен Скорпиона. Опредлено ревността, която често се прокрадва в душата им, не е водеща при запазване на здравите семейни отношения. Скорпионите са достатъчно умни и горди, за да успеят да запазят хармонията в дома по  един наистина завиден и интелигентен начин.

Дори и да не сте сред списък с особено семейните знаци, не значи, че не ви е отредено да се радвате на здрава семейна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com