Това са 3-те зодии, които обичат да ПРАХОСВАТ парите си

10577
Това са 3-те зодии, които обичат да ПРАХОСВАТ парите си
Снимка: iStock

Във всяка една компания има поне по един приятел, който обича да си угажда и въобще не се замисля за бюджета си. Постоянно го виждате с нови покупки и дрехи, но пък фамилията му не се слави с богато потекло. Може би отговорът на въпроса ви се крие в това, че даденият човек просто е прахосник. Днес за нас астролозите са определили кои са зодиите, които са най-склонни да хвърлят парите си на вятъра и не се замислят за покупките си. Ето и 3-те най-големи прахосника в зодиака:

Везни

5 чести оправдания за ХАРЧЕНЕ на пари, които могат да ни докарат дългове

Материалното състояние е голям проблем на редица семейства и хора, но дали виновниците за лошото такова не сме самите ние? Има някои на...

Везните са от личностите, които изобщо не се замислят за последиците от каквито и да е действия. Те обичат да живеят за мига и през голяма част от времето действат импулсивно. Донякъде планетата Венера им въздейства за тази черта от характера и Везните винаги обичат да се впускат във всяка новост. Доброто при тях обаче е, че колкото и често да правят покупки, те винаги са качествени. Не правят компромиси с качеството и изработката, но колкото и добри да са едни покупки, честотата им е наистина сериозна. Представителите на този знак се славят със склонността си към баланс и равновесие, но сферата с финансите и покупките напълно контрастира с тези им черти.

Риби

Рибите са хора, които предпочитат да правят покупки, които остават някакъв спомен или сантиментална стойност за тях. Те напълно олицетворяват познатата ни фраза „шопинг терапия“ и значително могат да подобрят настроението си с голяма доза покупки в края на деня. Чрез покупките те си доставят щастие, удовлетвореност, спокойствие и може би именно поради тази причина са се превърнали в прахосници. Както при Везните, така и представителите на зодия Риби, финансовият им аспект се контролира от планетата Марс, което също оправдава склонноста им към по-чести харчове. Рибите наистина харчат сериозни суми, а лошото е, че понякога това се случва неусетно и се осъзнават чак когато видят празния си портфейл.

Стрелец

Няколко знака, които подсказват, че човек е стиснат

Човек, който не обича да дава пари за глупости може да се нарече, че е стиснат. Такива хора понякога не се грижат за здравето си, защот...

Знаем за Стрелците, че са романтични, авантюристични и приключенски настроени. Те обаче много обичат и да пазаруват, особено пък ако това ще активира и тяхното мислене и въображение. Както споменахме, те са приключенци и по-скоро биха похарчили всичките си спестявания за екскурзии и екстремни преживявания, отколкото за материални неща. Ако видят оферта за по-изгодни самолетни билети или почивка на някоя екзотична дестинация, без да се замислят биха дали целия си бюджет. Можем да вметнем като техен плюс, че Стрелците колкото и да харчат парите си за подобни неща, техният стремеж винаги е да изкарват повече от това, което харчат и да не изпадат в кризисни ситуации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com