Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях

52748
Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да се опитват, някои хора просто не могат да сдържат гнева и разочарованието си. Астролозите са направили статистика на най-злите зодии, прибавили са и други, които са само малко опасни.

1.       Скорпион

Зодията издава негативните черти в характера

Всеки човек има трески за дялане и има черти в характера, които може да не ви допада. До каква степен обаче, те зависят от зодията? Хар...

Скорпионът е отровното създание, което няма да се поколебае да ужили някого, ако поиска. Този знак е изключително зъл, хитър и подъл.

2.       Лъв

Те ще направят всичко, за да привлекат вниманието. Техният злонамерен ум може да измисли няколко начина да срази и да хвърли противниците си в калта по особено разрушителен начин.

3. Дева

Девите са двулики и много повърхностни. Те ще ви накарат да повярвате, че са наистина сладки и добри, докато планират реално да ви унищожат.

3-те зодии, на които всички ЗАВИЖДАТ

Това са зодиите, които имат всичко в живота и често стават обект на завист. Те никога няма да си признаят, че това им тежи, но и донякъ...

4.Овен

Те имат огнена личност. Овните мразят, когато някой им открадне светлината на прожекторите. Те ще измислят най-съвършения план за клевета, за да злепоставят противника си.

5. Телец

Телците се раждат упорити и невнимателни. Те не трябва да се приемат с лека ръка. Телците са велики криминални типове, които не се страхуват да изпробват най-опасните тактики, за да навредят.

6. Козирог

Признаците, че срещу вас стои човек, който не ви мисли доброто

Има хора, които ви обичат, но и такива, които с удоволствие биха се възползвали от вас за собствена изгода - и да ви наранят. Ето как д...

Те са студени, порочни и доста пресметливи. Не е задължително да ударят първи, но ако проблемът е твърде сериозен, те ще изтрият противника си от лицето на земята.

7. Водолей

Те са спокойни и креативни, но ако се ядосат, злата им страна е доста плашеща. Водолеите могат да сътворят най-злите планове и няма да спрат, докато не си отмъстят.

8.Близнаци

Близнаците са хора, които обичат забавленията. Техният социален живот е почти блестящ, не биха си помислили да навредят на някого. Ако обаче някой се опита да ги нарани, ще сътворят някой зъл номер, за да му даде урок.

Коя е най-лошата версия на всяка една зодия

Овен Суперзлодей. Вие обичате да бъдете герой, но никога не сте мъченик. Винаги става въпрос за обслужване на егото, търсите решения п...

9. Рак

Раците са чувствителни, състрадателни и са защитник на мира. Но ако бъдат наранени, те ще изберат да отвърнат на удара с опасен план.

10. Стрелец

Те са щастливи хора, които мечтаят за приключения. Те са едни от най-добрите хора, но могат и да доминират, което означава леко зло поведение.

11. Риби

Зодиите, които ТРОВЯТ живота на другите

Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с хора, на които им харесва да вредят на другите. За съжаление, невинаги е лесно да разберем от...

Рибите се опитват да избегнат всички негативи в живота си. Рибите са може би най-хубавият зодиакален знак, който някога ще срещнете. Но внимавайте. Те няма да се поколебаят да бъдат груби, ако някой ги нарани.

12. Везни

Те ще простят на хората, ако им се случи нещо отвратително, но в един момент, ако нещата излязат от контрол, Везните ще ги съсипят емоционално.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com