Този зимен маникюр за къси нокти е истински хит през януари

60928
Този зимен маникюр за къси нокти е истински хит през януари
Снимка: iStock

Маслинен маникюр

Безспорен хит, който е на върха на популярността си и няма да загуби позиции през 2024 г. Такъв спокоен нюанс ще бъде подходящ както за ежедневието, така и за уютни празнични зимни вечери.

Нюд маникюр

Тази тенденция никога няма да излезе от мода и тази зима няма да направи изключение. За да сте сигурни, че вашият маникюр е възможно най-подходящ, обърнете внимание на полупрозрачно покритие, което напълно съответства на тена на кожата ви. Тези нокти ще изглеждат скъпи и добре поддържани. А за да направите маникюра си празничен, можете да добавите малко блясък. Можете също така да допълните прекрасния си маникюр с декоративни златисти линии.

Маникюр за посрещане на Годината на Дракона, който да ви донесе късмет

Млечен маникюр

Този маникюр ще бъде добър избор за зимните дни. Тъй като може да бъде допълнен с декоративни елементи, без да претоварва цялостния скъп минимализъм. Това могат да бъдат снежинки, звезди или снежни човеци. Не забравяйте, че колкото по-къси са ноктите ви, толкова по-малко декоративни елементи трябва да имате в маникюра.

Бордо маникюр

Бургундският цвят ще бъде на върха на популярността си през 2024 г. Дизайнерите представиха своите колекции, в които този дълбок цвят зае водеща позиция. Ето защо индустрията за красота на ноктите не може без него. Днес дълбоки винени нюанси могат да се видят на ноктите на много световни знаменитости.

Син маникюр

Синият цвят със сигурност никога няма да излезе от мода, особено през зимата. Освен това палитрата от нюанси е толкова разнообразна, че дори и най-взискателните модници ще намерят своя син цвят. Можете да избирате от деликатен пастелен нюанс до най-дълбокия и наситен.

Какъв маникюр да изберете за зимните месеци

Микрофренч или минималистичен френски маникюр

Изглежда, че френският маникюр никога няма да излезе от мода, защото изглежда скъпо и елегантно на ноктите на всяка модница. Микро френският маникюр се различава от обикновения френски маникюр по това, че има по-тънка ивица по върховете на ноктите. Ивица от сребрист, златен или тъмен лак е идеална за зимен маникюр.

Маникюр хром

Този тип маникюр с лек перлен блясък твърдо заема водеща позиция и няма да напусне пиедестала си дълго време. Като основа е по-добре да изберете актуални нюанси на кафяво - лате или шоколад. Като цяло шоколадовият цвят е на върха на популярността си.

Маникюр с фолио, кристали и перли

Отделно, заслужава да се отбележи хитът на зимния сезон - маникюр с фолио. Златното фолио върху ноктите създава визуален ефект на разпадаща се благородна позлата. За такъв маникюр е подходяща както нюд база, така и контрастираща.

Също така си струва да обърнете внимание на обемните декоративни хромирани елементи за ноктите тази зима. Добавка под формата на перли или кристали би била идеална за празничен маникюр.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com