Три зодии, чиято съдба ще се промени от ретроградния Сатурн

15333
Три зодии, чиято съдба ще се промени от ретроградния Сатурн
Снимка: Unsplash

През тази година Сатурн е ретрограден от 23.05 до 10.10. За три зодии този период е особено важен и съдбоносен. Нека видим кои са те: 

Овен 

Към 23-ти този месец може да откриете, че всичко, в което влагате енергията си, сякаш не отива никъде, сякаш натискате срещу невидима сила, която просто няма да помръдне. Като Овен това ще ви причини още повече разочарование, което ще подхрани желанието ви да настоявате още по-силно за това, което искате. Все пак тук може да нямате никакъв успех, тъй като ретроградният Сатурн яростно ви казва да се концентрирате върху нещо, което вече сте започнали; просто не иска да се ангажирате прекалено в неща, които ви разсейват. Това е умен урок по придържане на фокуса. Постоянството ще ви върши работа, както вече знаете, тъй като притежавате това подобно на овен качество на бутане, докато нещо стане „ваше“. Е, през следващите няколко месеца ще видите, че би било по-добре да използвате тази упоритост, за да завършите проекти, вместо да ги стартирате. Това, което ще дойде като откровение за вас, е, че всъщност сте доста добри в придържането към проблем и че сте много по-ориентирани към решения, отколкото бихте могли да си помислите. Вашето откровение за тази ретрограда ще бъде изцяло свързано с издръжливостта и как се изненадвате колко добре се справяте с „нещо“ и да го направите. Разсейването да изчезне!

Рак 

От 23 май (началото на ретроградния Сатурн) сте започнали да усещате мъките на меланхолия или тъга. Няма да разберете какво ви е ударило и да, разбира се, можете да се борите, но тази ретрограда може да предизвика емоционални чувства и усещане, че сте съкрушени. Това, което ви очаква, е, че ще откриете нещо от миналото си, което не е било на преден план в ума ви преди, а сега е всичко, за което можете да се сетите - което ви позволява да го „назовете“ и следователно премахнете го от живота си. С други думи, през следващите няколко месеца ще си спомните нещо от болезнено естество - и признанието за това събитие ще ви разтърси до основи и ще ви подготви за истинското изцеление. Сатурн вече е достатъчен проблем, без да премине в ретроградна степен, но това космическо събитие не трябва да ви тревожи; става въпрос само за „получаване на урока“ и този урок вероятно ще излезе по трудния начин. И все пак ще научите и ще разпознаете сътресението на емоциите като планетарно влияние, с което трябва да се справите. Положителното е, че ще победите това емоционално състояние, като го разгледате внимателно, анализирате го го и научите уроците, които то е предоставило за вас. Ако сте направили нещо нередно, ще се справите емоционално - това е кармичната част. В дългосрочен план това ще промени съдбата ви; проба и грешка, така да се каже. Скоро ще се движите с всички промени, след като сте научили най-важните уроци за баланса в живота.

Козирог 

Дръж се, приятелю - този период може да е труден. Вие, от всички знаци, сте склонни да се придържате към идеята, че сте във вашата власт само когато контролирате напълно всичко.

Никога не сте приемали идеята, че не можете да контролирате всеки аспект от живота си и ретроградният Сатурн ще обърне света ви. И колкото и грубо да звучи, вашият основен урок - ще бъде всичко за това как можете да покажете на себе си, че не само не е необходимо да контролирате хората и събитията, но и че просто не можете - и това ще удари силно. Сатурн не е като всяка друга планета; малко е неприятно, но това не означава, че не е добър учител. Ще ви предстоят конфликти през тези няколко месеца, всъщност цялото лято трябва да е изпълнено с блокажи и знаци за спиране. Вашите нива на неудовлетвореност ще се повишават и ще се покачват, докато не се натъкнете на онзи момент на прозрение, в който осъзнаете, че животът продължава, дори когато не си под пълен контрол.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...