Трите зодии, чийто романтичен живот ще се подобри до края на годината

10708
Трите зодии, чийто романтичен живот ще се подобри до края на годината
Снимка: iStock/Guliver

Нека видим трите зодии, за които се очаква подобрение в любовта: 

Телец (20 април - 20 май)

Кои са трите най-харизматични зодии?

Има хора, които просто са по-харизматични от други. Те винаги са душата на компанията, център на внимание и могат да говорят с хората н...

Интересен обхват, Телец: вие имахте Луната и Слънцето в първия си дом през май - имаше много нови начала. Това, което гледате, е надграждане във вашите приятелства и романтични занимания. Ако вие лично не се чувствате достатъчно уверени, за да пристъпите и да грабнете любовта, която заслужавате, може да помислите за идеята, че благодарение на онзи майски транзит сте сигурни, че сте доволни и от ново приятелство. Вие сте центърът на вниманието до края на годината и тъй като това внимание е 100% положително, ще привлечете към себе си правилния тип хора - което означава, хора, които можете да обичате. Ето един бонус: вашето здраве и благополучие са в добра форма и това добавя към вашата привлекателност. 

Везни (23 септември - 22 октомври)

През май имахте Луна и Слънце във вашия 8-ми дом, друга област за ново начало. Всъщност е много подходящ момент да затвърдите някои от „отворените“ си взаимоотношения и истината е, Везни, че вие сте много по-добре, когато се установите. Наслаждавате се на сигурността на дълготрайна, отдадена връзка и точно това ще се случи до края на годината за вас. И макар и вие да се плашите, когато става въпрос за ангажираност, вие наистина жадувате за идеята да се установите и да не се налага да сте самотни. Новолунието от май ви покри и най-хубавото е, че човекът в живота ви, който изведнъж ще стане номер едно, също е някой, който е трудолюбив и интелигентен мислител. 

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Трите най-харизматични зодии

Със сигурност сте срещали хора, които имат сякаш магнетична осанка и с вродената си харизма са способни да омаят всеки, без никакво уси...

Здравейте, интимност. Да, правилно сте прочели. Имахте Луната и Слънцето във вашия 7-ми дом през май, които са пряко свързани с вашия романтичен живот, вашата харизма и способността ви да обичате. Любопитното за това как трябва да се развият нещата до края на годината е, че всичко ще изненада. Това ви очаква - безсрамно влюбване в някой, който има потенциала да ви постави на колене - място, на което обикновено не сте свикнали, макар че може да ви хареса, поне за известно време. Очаквайте удивителни преживявания от вида, който отваря вратите на въображението. Умът ви е толкова обширен и отворен, че когато срещнете подходящия човек за любов и романтика, вие навлизате в изцяло нов свят с чист потенциал. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com