Трите ЗОДИИ които ще живеят дълго и щастливо

26219
Трите ЗОДИИ които ще живеят дълго и щастливо
Снимка: iStock/Guliver

Телец

Като деца те често се разболяват и родителите им се грижат за тях много, като се стараят да им дават всички условия, така че детето да е здраво и обгрижено. Така детето свиква с родителските грижи и постоянно намира начин да се насърчава от възрастните. В зряла възраст мъжките телци си търсят подобни партньори за себе, за да си създадат живот с тях и така да прехвърлят много от отговорностите си върху тях, като те се ангажират с живота и здравето си. Той е отборен играч и предпочита подобни спортове, но ако нямат стимул да спортуват, просто няма да го правят. Те обичат да хапват вкусна храна и особено сладко, както и спокойствието си, така че могат да спят половин ден и да ядат вредни храни през останалото време. Въпреки това те живеят дълго време, защото си угаждат много и това ги прави щастливи и спокойни.

Екстремната зодия, която или обича, или мрази

Досетихте ли се за коя зодия става въпрос? Ако ли не, сега ще ви подскажем още малко и ще ви я представим изцяло. Характерни за този зн...

Тези ЗОДИИ са легендарни със своята хитрост

Близнаци

Жените от този зодиакален знак могат да ядат малко, както и да спят малко, като това може да доведе до здравословни проблеми. Но ако се хранят както трябва и си взимат достатъчно от съня, могат да си добавят още 10 години. Близнаците живеят дълго време, защото са в непрекъснато движение, вършат и мислят нещо. Ако могат, ще бъдат навсякъде и по всяко време и са в добра форма до последните си дни. Способни са да решават собствените си и чужди въпроси и нямат време за почивка. Близнаците не обичат да се занимават със здравето си, често се самолекуват и се диагностицират сами. Те умеят да поддържат телата си в добра форма и да предотвратяват преждевременното стареене. Представителите на нежния пол на този зодиакален знак обичат да се грижат за децата си и често избират да се грижат за тях у дома. Това им позволява да бъдат по-ангажирани със себе си и да се грижат и за собствените си нужди.

Топ 5 на зодиите, чиито представители търсят и намират богати мъже

Как всяка зодия се закопава и самоунищожава сама

Овен Овните понякога са обзети от негативизъм и песимизъм, но не си го признават. Така попаднат в критични ситуации, тъй като гневът и...

Везни

Те живеят щастливо до момента, в който намират това щастие в малките неща и могат да се нарекат дълголетници, защото могат да намерят златната среда във всичко. Намират удовлетворение в работа, в почивка, в любов и в омраза. Те не злоупотребяват с храната, като обичат да се отпускат, да харчат много пари за хубава почивка и така рядко се разболяват. Умеят да се грижат за здравето си още от младини, затова и на старини рядко се разболяват. Имат навикат да минават през разнообразна диагностика и ако нещо изисква по-специално внимание, веднага започват да го третират и да се справят с него. Жените от този зодиакален знак са любителки на йогата, възстановявайки енергията си и това им позволява да изглеждат млади дълго време. За храната си те могат да са много селективни и се ограничават от употребата на вредни продукти, като така успешно подобряват качеството на живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com