Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията! - част 2

14994
Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията! - част 2
Снимка: Fotorech / Pixabay

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са ви приготвили. Въпреки това, 2022 г. ще бъде по-обнадеждаваща и оптимистична година за всички зодиакални знаци – и ще има някои допълнителни специални космически моменти, разпръснати навсякъде, които ще донесат на някои от нас допълнителен тласък на късмет и магия. Определено ще искате да отбележите в новия си календар с голяма, блестяща звезда, най-късметлийския ден за вас през следващата година.

Везни

Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията!_част1

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са...

Най-щастливият ден: 22 октомври 2022 г

Вашата управляваща планета Венера ще прекара по-голямата част от сезона на Везни, осветявайки вашия знак, правейки месеца на рождения ви ден още по-луксозен и прекрасен от обикновено. И в края на сезона на Везните, на 22 октомври, ви очаква бонус изненада – тъй като красивата планета Венера и искрящото слънце ще образуват супер-специално подравняване във вашия знак, известен като „звездната точка на Венера“.

Скорпион

Най-щастливият ден: 15 ноември 2022 г

Сезонът на вашия рожден ден ще бъде изключително зноен тази година, Скорпион – тъй като планетата на красотата Венера ще украсява вашия знак с бляскавото си присъствие през по-голямата част от месеца, докато експанзивният Юпитер ще носи късмет в изпълнения със страст пети дом на романтика.

Трудна ще е 2022 г. за тези 3 зодиакални знака

2022 г. е вече на прага ни. Всеки се стреми да си направи известна равносметка на постигнатото през отминалата година и да планира след...

Стрелец

Най-щастливият ден: 23 ноември 2022 г

След година и половина затъмнения, удрящи оста на вашия зодиакален знак, Стрелец, 2022 г. ще донесе благоприятен шанс за нежно интегриране на надстройките и пренастройките, които са се случили в живота ви през този период. А новолунието във вашия знак на 23 ноември ще бъде една от най-щастливите възможности през годината за вас да проявите желанията си и да започнете вълнуващи нови приключения.

Козирог

Най-щастливият ден: 8 януари 2022 г

Ангелско число: Какво обещава 2022 г.?

В нумерологията 2022 година се нарича ангелска година поради наличието на двойките, които са мощни ангелски числа. Идната година ще мо...

Започваме годината с любовната планета Венера, ретроградираща във вашия знак Козирог, която ви изпраща на дълбоко пътуване на преоценка, когато става въпрос за това, което цените и искате да дадете приоритет във взаимоотношенията си – което ще доведе до голяма сияние за вашия любовен живот през 2022 г.

Водолей

Най-щастливият ден: 6 март 2022 г

Пригответе се да гледате как искри летят и да прегърнете напълно нов цикъл, когато става въпрос за любов и страст, Водолей, защото чувствената планета Венера се изравнява с смелата планета Марс във вашия знак на 6 март.

Риби

4-те зодиакални знака, които през 2022 г ще претърпят огромни промени

Всеки започва годината с огромна надежда за промяна в положителна посока. Съдбата обаче не е еднакво снизходителна към всички. Символът...

Най-щастливият ден: 12 април 2022 г

2022 г. се очертава като една от най-мистичните години в живота ви, Риби, и специалната космическа връзка, която се случва на 12 април, е една от основните причини за това. В този ден благотворната планета Юпитер – която е планетарен владетел на Риби в традиционната астрология – се съединява с вашия съвременен планетарен владетел, мечтателен Нептун, във вашия домашен знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com