Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията!_част1

11721
Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията!_част1
Снимка: Pexels

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са ви приготвили. Въпреки това 2022 г. ще бъде по-обнадеждаваща и оптимистична година за всички зодиакални знаци – и ще има някои допълнителни специални космически моменти, разпръснати навсякъде, които ще донесат на някои от нас допълнителен тласък на късмет и магия. Определено ще искате да отбележите в новия си календар с голяма, блестяща звезда, най-късметлийския ден за вас през следващата година.

Овен

Златна 2022 година очаква ТЕЗИ 5 зодии

Вече сме на прага на Новата година и е време да разкрием кои зодии определиха астролозите за такива с най-много късмет през 2022 г. Год...

Най-щастливият ден: 18 август 2022 г

Пригответе се за година, пълна с растеж, магия и късмет, Овен. Щастливата планета Юпитер обикаля вашия знак от 10 май до 28 октомври – част от транзит, който се случва само веднъж на всеки 12 години – така че е време да се съсредоточите върху разширяването и новите възможности.

Телец

Най-щастливият ден: 13 май 2022 г

Започвате голям период на трансформация тази година, Телец. Северният възел на съдбата влиза във вашия знак на 18 януари – проникване, което няма да се повтори в продължение на близо две десетилетия – което означава, че следващите няколко години ще доведат до серия от затъмнения, които ще ви помогнат да пренастроите съдбата и да изградите своя нова версия.

Щастието ще се усмихне на тези зодии през 2022 година

За няколко зодии 2022 година ще се окаже изключително успешна и те изпитат истинско щастие. Ето кои са тези зодии. Дева Годината на Т...

Близнаци

Най-щастливият ден: 30 май 2022 г

През последната година и половина имахте поредица от затъмнения, които разтърсиха вашата идентичност и взаимоотношения, Близнаци – но 2022 г. ви дава благоприятен шанс да прегърнете напълно тази нова и подобрена версия на себе си.

Рак

Най-щастливият ден: 17 юли 2022 г

Как ще повлияе върху финансите на зодиите 2022 г.

Овен Според хороскопа за 2022 г. Овенът ще започне нова работа, която ще му донесе богатство. Той ще прави лесни пари, което само ще п...

На 17 юли планетите ви приготвят допълнителна магия за сезона на Рака. Слънцето и Меркурий ще се изравнят във вашия знак, образувайки това, което е известно като казими на Меркурий, което означава, че Меркурий е „в сърцето на слънцето“.

Лъв

Най-щастливият ден: 31 юли 2022 г

Лятото винаги е вашето време да блеснете, Лъв, но тази година ще бъде изпълнена с още повече страст и креативност от обикновено. Това е така, защото Юпитер ще осветява вашия пети дом на радост и романтика през целия сезон на Лъв - и ще можете да се възползвате от тази щастлива енергия още по-мощно на 31 юли, когато вашата управляваща планета, слънцето, ще се формира благоприятен аспект на тригон с благотворен Юпитер.

Дева

За едни любов, за други пари – ето какво е приготвила 2022 г за зодиите

Хората казват: „Нова година - нов късмет!“ Това е самата истина. През идващата година за 3 от знаците на зодиака е отредено...

Най-щастливият ден: 16 февруари 2022 г

Започваме годината с месец на ретроградиране на Венера през сектора на романтиката и страстта на вашата карта, което може да предизвика чувства за минали връзки и да подтикне до голяма преоценка, когато става въпрос за вашите предпочитания за секс и срещи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com