Виж кои от тези 5 типа жени си

2372
Виж кои от тези 5 типа жени си
Снимка: iStock/Guliver

Разпознавате ли се в някой от типовете жени, описани по-долу? Разбира се, може да бъдете комбинация от типовете, което е най-хубавото. Малко оттук, малко оттам и се получава перфектната жена! 

Приятно четене! 

5 фрази, които карат една жена да изглежда грозна в очите на другите

"Красотата е в очите на гледащия" - тази фраза е абсолютно вярна, но често жените забравят за нея. Когато една жена е щастлива и влюбе...

Добронамерената, мъдра жена

Това е СВРЪХЖЕНАТА, която е осъзнала красотата на своята природа и не се страхува да отхвърли всички роли, които й се предлагат в обществото. Тя живее в хармония със себе си и отдава любов и светлина. Истинско богатство е, да имате такъв човек до себе си!

Независимата жена.

Независимата жена е едновременно обичана и мразена от мъжете. Най-често женствена и добре поддържана, тя е обект на мъжките стремежи и желания. В опитите си да спечелят нейното внимание обаче повечето мъже се разделят с фалшивата илюзия за своето МЪЖЕСТВО, сблъсквайки се с непреодолимата преграда, на която с огромни букви е написано: “ВНИМАНИЕ! НЕЗАВИСИМОСТ НА ЖЕНАТА!” Такава жена не би могло да се купи или спечели с фалш и красиви думи.
Тя е силна, независима и не прави компромиси със себе си. Свикнала е да се справя сама с трудностите на живота.
Обикновено мъжете развиват комплекси около нея и се получава една борба за надмощие...

Мъжкото момиче.

Какви жени не харесват мъжете?

Определено мъжете харесват красиви жени. Но освен на красотата, те обръщат внимание и на някои черти в характера и поведението на женат...

Да ви наричат мъжко момиче си е чист комплимент. А, за да ви излезе това име, навярно сте от онези готини жени, които пият бира с приятелите на мъжа си, падат си по екстремните спортове, обичат риска, предпочитат забавни мъжки компании, отколкото кифленски разговори с жени, притежават прословутия за мъжете състезателен характер, мразят диетите и си хапват на корем, като в същото време поддържат страхотна форма (нали са спортни натури). Или иначе казано, мъжкото момиче си е жена мечта за всеки мъж.Мъжете обожават мъжките момичета и истински се гордеят, ако имат такова до себе си.

Красавицата.

Това обикновено е жена, презадоволена от мъжко внимание. Отвсякъде валят предложения и това вдига самочувствието й на макс. Тя вдига летвата, която трудно се достига. Тя знае цената си и използва красотата си за лични цели. Обикновено отхвърлените мъже от нея, се обръщат на 180 градуса и се опитват да смачкат самочувствието й, защото егото им е засегнато... Повярвайте, самочувствието на такава жена е недостижимо и нищо не може да го помрачи.

Жената паразит.

Срещу една солидна или не толкова солидна издръжка, жената паразит е готова да се подчини на мъжа и да изтърпи всичките му капризи. Нямаща други цели и амбиции, тя разполага с достатъчно свободно време, за да бъде на разположение на този, от когото ЗАВИСИ. Поведение, което се толерира от всички комплексирани мъже... Той ще й даде парички, тя ще е представителна за него, ще е послушна и ще следва желанията му,но разбира се, всичко в отношенията им се плаща...  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com