Вижте кои са професиите на бъдещето

10190
Вижте кои са професиите на бъдещето

Ако сте амбициозен млад човек, който си търси работа с перспектива за бъдещо развитие (както вашето лично, така и на самата професия), то тогава е добре да видите какви са тенденциите на трудовия пазар.

Вярно е, че технологиите бързо изместват голяма част от дейностите, които доскоро са били вършени от хора, но също така е вярно, че автоматизацията води и до появата на съвсем нови професии.

10 професии, забранени за жени в Русия

Равноправието между половете не съществува в много страни по света. Оказва се, че все още има държави, в които за жените съществуват за...

Тези 7 професии със сигурност ще са много търсени в следващите поне десет години, пише Business Insider.

1. Невро-имплантологични техници.

Справянето с проблемите на мозъка е трудна работа само по себе си, но поставянето на импланти в тях е още по-сложна задача. Медицината вече има нужда не само от хирурзи, но и от технически грамотни хора, които могат да подсилват мозъчната дейността с помощта на технологиите, да правят резервни копия на мозъчни данни и след това да интерпретират тези данни в реално време.

2. Човек, който да поддържа технологиите в „умния" ви дом.

Професии, за които не се изисква висше образование, а може да станете богати

Схващането, че за да имаш добре платена работа, се налага да си завършил висше образование, е погрешно. Много хора решават да се влеят ...

Интернет на нещата се превръща в мегатенденция в последно време. Скоро, когато всичко в дома ни ще бъде свързано с мрежата и ще можем да управляваме домакинството си от разстояние, ще се появи нуждата от хора, които да свържат и синхронизират работата на уредите в дома ви.

3. Дизайнери на виртуална реалност.

Управлението на виртуалната реалност е истинско предизвикателство и никой все още не е съвсем наясно как точно ще се развие и функционира тази технология. Сигурно е обаче, че в бъдеще ще има нужда от дизайнери в тази област, които да направят виртуалната реалност достъпна за всички.

Останалите професии може да намерите ТУК!

Професиите, в които има най-много психопати

Има ли зависимост между професията и психическото състояние? Определено да. Психологът Кевин Дейтън от отдела за експериментална психо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com