Влезте в една врата и вижте какви емоции и чувства изпитвате

7941
Влезте в една врата и вижте какви емоции и чувства изпитвате

Изборът ни на цветове и числа също може да издаде части от характера ни, тъй като те носят своята символика, а и могат да повлияят на настроението и атмосферата у дома. Съществуват редица игри и тестове с цветове, но днес ще ви представим конкретно един интересен тест с 4 врати. 

Представете си, че вие сте застанали пред тези 4 врати и трябва да преминете през всяка една от тях. След което трябва да отговорите на посочените по-долу въпроси, като от вашите отговори ще се разкрие и настоящето ви емоционално състояние. 

Врата 1

Първо трябва да преминете през врата 1. Представете си, че я отваряте и влизате през нея. Озовавате се в една стая. Вашата задача е да си представите как изглежда тази стая и да се огледате добре за детайлите. Запомнете отговорите си тук, дори може да си ги запишете.

Отмийте негативните емоции с вода

Врата 2

Влизате през врата 2 и в стаята вече има обзавеждане, на което трябва да акцентирате тук. Представете си го - какви размери е, как ви кара да се чувствате, харесва ли ви.

Врата 3

При преминаването си през врата 3 трябва да опишете светлината, която си представяте - ярка ли, е приглушена ли е, виждат ли се предмети и мебели?

Врата 4

При влизането си попадате в друга стая, която трябва да опишете по големина и всичко, което виждате. Също запишете как се чувствате в тази стая, но е много важно да запомните нейната големина. 

Време е да се върнете към действителността и да направите разбор на отговорите ви. Най-важни си остават обаче чувствата, които сте усещали при преминаването ви през всяка врата.

Не дръжте да бъдете прекалено позитивни – допускането на отрицателни емоции може да ни научи на много

Резултати

Врата 1 олицетворява вашето детство. Ако ви е харесала и искате да останете в нея, значи сте имали безгрижно детство, а в момента животът ви също е без сериозни проблеми.

Врата 2 разкрива душевното ви състояние в настоящия момент. Чрез нея описвате собствените си чувства. Ако стаята е подредена - значи сте организиран и подреден човек, ако ви е действала потискащо - значи искате да промените нещо в живота си.

Врата 3 символизира любовните ви отношения. Ако сте описали стаята като просторна и светла, значи сте отворени хора с романтични нагласи, ако е била малка или тъмна - значи сте притеснителни и се страхувате от действия. Възможно е и това да е вследствие от разочарования в любовта.

Врата 4 показва как подхождате в професионален план. Ако сте харесали стаята - значи сте на точната работа, ако сте се чувствали дискомфортно е възможно да имате терзания в работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com