Внимавайте с жените, носещи черни дрехи. Вижте защо

14365
Внимавайте с жените, носещи черни дрехи. Вижте защо
Снимка: iStock

Черното е не само цветът на елегантността, то е секси, тайнствено и добавя нотка загадъчност към визията. Дамите, облечени в черно, са динамични, борбени, истински, вечно търсещи и вечно откриващи, мечтателки, бродещи смело по тази земя. Мъжете,а не само те, трябва да внимават с дамите, носещи основно черни дрехи, защото:

1. Тези дами са вълк-единак, който няма нужда от тълпа приятели, за да бъде щастлив. Предпочитат да са сами, отколкото зле придружени или с хора, които считат за лицемерни. Ако мъжът предпочита шумни компании и има много приятели, независимо дали са истински, ще му е трудно с този тип дама. Тя е независима и предпочита самотата пред фалша.

2. Дамите, предпочитащи дрехи в черен цвят, са откровени до болка. Те нямат скрупули да кажат на мъжа до себе си, че не са доволни от него, дори да го наранят, както и на приятелка, че роклята ѝ стои ужасно. Хората по принцип обичат да слушат комплименти, дори да са лъжа. Прямотата на дамата в черно е болезнена за тях.

5 неща, които правят една жена СИЛНА

3. Дамите, носещи черно, са смели. Преследват целите си, независимо от цената, готови са да я платят. Мъжки момичета, те не хленчат, не се оплакват, не търсят помощ и вярват в собствените си сили. Такава увереност и независимост плаши мъжете, а и дамите, които застанат срещу тях.

4. Дамите в черно са изкусителна комбинация от стил, нежност, фатално излъчване, чар. Веднъж попаднали в обсега ви, няма да откъснете очи от тях. Готови ли сте за водовъртежа от чувства и емоции, в който ви въвлича дамата в черно?

5. Жената в черно е непукист, не плаща данък обществено мнение, не се вълнува кой я харесва и кой мрази. Не обича насила, не се прави, че харесва някого, лицемерието ѝ е чуждо. Ако мъжът до нея не може да приеме прямотата ѝ, ще му е трудно. Тя не би се опитала да се насили да бъде мила дори със свекървата, ако вижда в нея триглава ламя.

6. Тези дами са пълни с планове и амбиции, неуморни, изкачващи върхове. Приятелите им трябва да имат много енергия и сила, за да ги следват по пътя им, да приемат амбициите им и да не им се противопоставят. Животът им е динамичен, шарен, пълен с цвят – пълна противоположност на цвета на дрехите им. Ако сте мъж и имате подобна дама до себе си – положете усилия да я следвате, дайте ѝ крила и смисъл да пусне корени до вас, да свие гнездо и да остане – защото е приказна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com