За какво мечтаят зодиите по празниците - част 2

5816
За какво мечтаят зодиите по празниците - част 2

Празниците са времето, което да прекараме с любимите си хора, сгушени в топлината на дома и радващи се на живота. Празниците са и времето, в което да помечтаем. За това какво искаме да постигнем, къде да отидем, с кого да се срещнем. Мечтите са нещо прекрасно, а още по-прекрасни са, когато имате смелостта да ги превърнете в реалност. За какво мечтаете? Оказва се, че това зависи не само от начина ви на живот, но и от зодията. Ето за какво мечтае всеки зодиакален знак по празниците.

Лъв

Лъвовете копнеят и обичат да радват хората около тях. Много често близките им се надяват на тяхната щедрост, любов и способност да глезят. Удоволствие им прави да обгрижват с вниманието си любимите си хора. Подаръците от тях са почти винаги изтънчени и скъпи. Ако очаквате подарък от Лъв ще бъдете много доволни. Чрез тях те се грижат както за собственото си самочувствие и настроение, така и за обичта на близките си.

Дева

Девите са изключителни педанти. Държат на подредбата и дисциплината, но в същото време не успяват да обърнат внимание на близките си. Ако има кой да ги замести и се заеме с организацията ще разберете, колко приятно и спокойно ще си изкарате с Девата. Това, обаче, е почти невъзможно, защото те не биха оставили своята работа в ръцете на някои случаен, а избора на достоен заместник е много труден.

За какво мечтаят зодиите по празниците - част 1

Празниците са времето, което да прекараме с любимите си хора, сгушени в топлината на дома и радващи се на живота. Празниците са и време...

Везни

Подценявайки възможностите си и в стремежа си да не наранят някого, често Везните премълчават каквото и да било. Те мечтаят всички около тях да са добре и правят всичко възможно, за да е така. Съвет даден от представител на зодия Везни може да ви изкара от най-черната дупка в която сте попаднали.

Скорпион

Скорпионите са в очакване да получат много подаръци. Може да не го показват, но за тях е важно човека на когото държат да им направи дори и малък подарък, с който да покаже колко много значи Скорпиона за него и е щастлив, че го има в живота си. В същото време ще получите и вие дългоочаквания подарък, за който сте споменали, че мечтаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com