Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Запознайте се с жената Мяу, която се самоопределя като куче (СНИМКИ+ВИДЕО)

03 април 2024, 22:15 часа

Американка, която се самоопределя като куче, разказва как преминава един неин обикновен ден. Известна в социалните мрежи като Мяу, дамата вече е интернет звезда, а интересът към живота ѝ е значителен.

Как живее Мяу, която се усеща като куче?

Снимка: MEOW/Instagram

Интересната дама спи в кошара, получава кучешки наградки, а за нея се грижат специални "гледачи". Мяу е активна основно в Twitch и Instagram, където заявява, че смята себе си за далматинец. Тя обича да тича на четири крака и да лае. Защо спи в кошара ли? Защото малкото пространство я кара да се чувства защитена.

"В момента, в който започнах да изкарвам сама парите си и да плащам сама наема си, осъзнах, че мога да бъда каквато си поискам. А аз исках да бъда куче.", казва Мяу в едно от многото предавания, пред които дава интервюта. На въпрос дали си има приятел тя отговоря отрицателно, но добавя, че си има специални гледачи, които се грижат за нея. Тя бърза да уточни, че няма сексуални отношения с тях, защото те са нейни приятели, които или споделят начина ѝ на живот, или напълно я подкрепят, пише "Daily Mail".

Снимка: MEOW/Instagram

Запитана как реагират хората, които я виждат навън, Мяу казва: "Не се фокусирам върху другите хора и реакциите им спрямо мен, защото се потапям изцяло в момента да гоня топката, да тичам и да бъде кучето, което искам да бъда."

Още: Ето какво означава, ако сънувате куче

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес