Зарежи го веднага, ако прави няколко от тези неща

5836
Зарежи го веднага, ако прави няколко от тези неща
Снимка: iStock/Guliver

Как да разберем дали любовта е свършила? Как да разберете кога да напуснете партньора си? Как да разберете дали напускането на партньора е правилното нещо? Прекратяването на връзка не е правилно или грешно, просто е необходимо, когато не е здравословна връзка. С тези признаци можете да установите, че връзката не работи и да разграничите любовта от навика и зависимостта:

1. Има злоупотреба с вас

Знаците, които издават, че връзката ви е в криза

Карате се често с партньора си? Не бързайте да правите заключения, че това е краят на връзката ви. Вероятно просто преминавате през пор...

Счита се, че в партньора има малтретиране, когато има насилствени действия. Насилието не е само физическо, то може да бъде и психологическо, емоционално, сексуално, икономическо, родово, символично или социално. Ако действията на партньора ви нараняват, връзката е прекъсната. Тези ключове ще ви помогнат да откриете психологическо насилие у вашия партньор.

2. Не се чувстваш желана 

Без любов не може да има връзка. Любовта трябва да бъде двупосочна, защото любовта, ако не е взаимна, е мания. Също така, любовта трябва да се демонстрира и усеща. Не чувствате ли, че партньорът ви ви обича? Преосмислете връзката.

3. Не се чувстваш уважавана

Една жена трябва да бъде уважавана и ценена! Без уважение не може да има здравословна връзка. Уважението е основен стълб на всяка връзка. За да бъде една връзка здрава, и двамата партньори трябва да приемат другия човек такъв, какъвто е, и да уважават неговите идеи и решения.

3-те зодии, на които им предстои раздяла през АВГУСТ

В повечето случаи в главите на хората, думата “раздяла” е обвързвана с тъга, мъка и несгоди. Но за три знака този месец, не...

4. Не се чувствате свободни 

Здравата връзка изисква свобода. Наличието на партньор не е задължително или необходимо. Да имаш връзка с партньор е избор, който трябва да се направи от зрялост, свобода и емоционално независимост. Трябва свободно да изберете да споделяте времето си с този човек, защото това добавя стойност към живота ви. Ако чувствате някакъв вид принуда, това не е любов.

5. Той ти изневерява

Трябва да се отбележи, че връзката не винаги се прекъсва след изневяра, има случаи, в които прошка и промяна правят възможно продължаването на здравословна връзка. В повечето случаи обаче изневярата е знак, че отношенията не вървят добре. Освен това, ако това не е предварително уговорена практика, изневярата предполага предателство и липса на уважение към вас самата, което може да причини много болка.

Ако се идентифицирате с няколко от гореспоменатите знаци и сте наясно, че връзката не ви дава това, което искате и че не ви прави щастливи, най-добре е да я оставите. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com