Защо да изтриеш приложенията за запознанства?

5118
Защо да изтриеш приложенията за запознанства?

Предполагам, че въпросът е без смисъл за известна част от хората, които дори не предполагат, че съществуват такива приложения. И определено не става въпрос за изостанали от всеобщото технологично развитие хора, а за такива, които знаят какво искат и как да го постигнат. За останалите, отговорът на въпроса от заглавието е ДА! И не мисля, че се нуждае от кой знае каква обосновка. Ако имаш проблем с откриването на идеалния партньор, то ще го имаш и търсейки в приложението.

В никакъв случай не отричам, че съществуват двойки, които са във връзка след запознанство в именно такова приложение. Аз също съм пробвал и донякъде се получи. Това, което не трябва да забравяме обаче е, че любовта всъщност е магия. Няма как алгоритмите на приложение, чрез критериите, които си задал, да открият идеалния за теб партньор. Може, но само ако целта е секс за една вечер. Нека дам пример. Аз винаги съм харесвал руси жени и ако сега някой ми покаже снимка на две много красиви момичета: блондинка и брюнетка, ще бъда повече привлечен от първата. В живота обаче нещата не винаги протичат по този начин. Всичките ми бивши приятелки са брюнетки. Т.е. когато аз съм се запознал със тях, излизали сме, почувствал съм привличане, влюбване, водещото не е бил, цветът на косата или големината на бюста, а взаимното привличане, общите интереси и т.н.

5-те най-лоши типа шофьори из софийските улици

Мигачът е табу Всички познаваме онези шофьори, за които мигачът е табу. Той не се пуска в никакъв случай, защото изисква изключително ...

Как всичките тези особености могат да бъдат зададени като критерии в приложение? Не биха могли. Освен това не виждам смисъл в това да моделираш предполагаемата си половинка. Тя не е робот, на който да кажеш кои да бъдат любимите му книги, музика и разбира се да харесва да гледа футбол. Когато предателят в редиците на Морфей, от филма „Матрицата“, се среща с агентите на машините, за да заговорничат, той си хапва в ресторант вътре в Матрицата. Отдавна са му омръзнали кашите, с които се хранят бунтовниците и е благодарен за пилешката пържола, но едновременно с това ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com