Защо избираме приятели и врагове според зодията им

3861
Защо избираме приятели и врагове според зодията им
Снимка: https://pixabay.com

Отношенията ни с отделните хора не могат да бъдат еднакви и осъзнаваме, че с някои хора се разбираме много по-бързо и добре, отколкото с други. Върху това може да окаже влияние и няшият зодиакален знак, както и този на събеседника ни. Астролозите твърдят, че ние избираме приятелите си спрямо тяхната зодия. Ето няколко примера за отделните знаци:

Овен

Овенът предпочита да се обгражда със силни, решителни и амбициозни хора. Поради тази причина той трудно се разбира с по-мудните представители на зодиака като Телец, Риби, Рак и Везни.

Телец

Телците не обичат хората, които се държат надменно с останалите, както и по-суровите и безразлични зодии – например Близнаци, Скорпион, Водолей, Овен, Лъв и др. Те рядко успяват да намерят общ език и интересна дискусия, която да могат да създадат с гореспоменатите зодиакални знаци. 

Близнаци

Близнаците са социални, те не мислят злото на никого и намират общ език с представителите на повечето зодии. Обаче са много злопаметни и ако им сторите нещо, те трудно ще ви простят и забравят. Обичат забавленията и свободата, не могат да контактуват със скучни хора и тук автоматично се изключват от списъка им с приятели Девите и Козирозите.

Рак

Раците са много чувствителни и се стараят да са в хармония с целия свят, но това не им се получава с представителите на няколко зодиакални знака, които обикновено се отнасят по-сурово с околните – Овен, Скорпион, Лъв и Близнаци.

Лъв

Тъй като Лъвовете винаги се стремят да са в центъра на прожекторите, те не могат да се разберат със също толкова властни хора. Такива са например представителите на зодиите Овен, Дева, Водолей, Скорпион и Козирог.

Дева

Девите са много последователни и педантични, те живеят в подреден космос и не обичат хората, чиито животи са пълен хаос. Те не могат да се разберат с Риби, Близнаци и Стрелец.

Везни

Везните по принцип са хора, които се опитват да поддържат добри приятелски отношения с всички и не обичат конфликтите. Но не могат да намерят общ език с повечето представители на Девите, Раците, Овните или Скорпионите.

Не ставайте заложници на постоянно мрънкащите си приятели

Много хора постоянно се оплакват от живота. За тях това е начин на комуникация, възможност да се отърват от ненужните емоции, метод за ...

Скорпион

Скорпионите имат множество принципи, на които държат. За тях приятелството е едно от най-важните неща и не допускат недостойни хора до себе си. Не могат да намерят хармонията с Рака, Телеца и Стрелеца.

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и приключенци, те са добронамерени и не обичат конфликтите, но определено избягват компанията на Телец, Рак, Козирог и Дева.

Козирог

4-те зодии, които винаги са готови да ви защитят

Зодията до голяма степен определя чертите на характера ни. Всеки е с различна мисия на земята и някои хора са облагодетелствани с прекр...

Козирозите са сериозни и отговорни личности, които не толерират безгрижието и несвриозността. За тях такива са именно Близнаците и не могат да открият общ език с тях. Други знаци са Лъв, Скорпион и Водолей.

Водолей

Водолеите трудно откриват общ език с когото и да било, но особено сложно им е да се разберат с Девите и Скорпионите.

Риби

Често врагове на Рибите се оказват представители на знаци като Дева, Близнаци, Козирог и Овен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com