Защо избираме точно тези партньори: 7 ТАЙНИ на привличане

2822
Защо избираме точно тези партньори: 7 ТАЙНИ на привличане
Снимка: iStock

Може и да не го осъзнаваме, но това са нещата, които наистина влияят на избора ни.

Възрастта на родителите към момента на раждането ви

Ако сте родени и израснали в семейство, в което родителите ви са били над 30 години към момента на раждането ви, е по-вероятно да изберете партньор на тази възраст.

Зодиите, които са способни да превърнат живота на партньора си в ад

Връзката с тези две зодии може да се превърне в същинско изпитание за партньорите им. Представителите на тези два знака са способни да ...

Кой е инициаторът на запознанството

По-придирчиви ли са жените от мъжете? Не, според проучване на Северозападния университет. Полът няма значение. Този, който поема инициативата за срещата, той очевидно има по-ниска летва за избор на партньор от този, с когото се запознават.

Любовта витае във въздуха

Запомнете думата "андростадиенон", тя е производна на тестостерона, открит в мъжката пот. Проучване на Калифорнийския университет в Бъркли установява, че жените, вдишвайки този феромон за 15 минути, ги кара да преценяват мъжете по-внимателно. А в рамките на един час предизвиква вълнение. Мъжете се различават помежду си по отношение на количеството освобождаване на този феромон във въздуха. Но, не се притеснявайте, да се влюбите в потен атлет само заради миризмата му не ви заплашва, тук механизмът е много по-фин.

Покана за среща

Знаците, по които ще разберете, че това НЕ е човекът за вас

Желанието да намерите правилния партньор може да ви накара да пренебрегнете видимите проблеми, да маркирате токсичното поведение като т...

Университетът на Мисури открива, че жена, която седи в бар, заобиколена от мъже, може да седи така цяла вечер сама, колкото и красива да е, ако не покаже, че иска да общува по някакъв начин. А жестовете, като оправяне на косата или сигнали с очи и лека усмивка, докосване с ръце, се считат от мъжете като сигнала „ела“. Външният вид в този случай е по-малко важен от невербалните сигнали.

Носене на дрехи в червено

Червените дрехи повишават привлекателността на жената в очите на мъжете. Освен това червеният цвят се счита за ясна покана за секс.

При мъжете червените елементи на облеклото могат да се възприемат като предизвикателен знак. Тоест, ако той не е плешив и дебел, без зъби, а е обикновен човек, тогава от всички обикновени момчета е по-вероятно да забележите този с червената тениска.

Ядохте ли чесън преди срещата си?

Знаци, че партньорът ти те уважава като личност

Основата на всяка здрава и пълноценна връзка е любовта и уважението. Ако сте мислили, че са едно и също нещо, тогава силата на позитивн...

Изненада: Изследователи от Чехия тестваха диета с чесън и след това без чесън върху доброволци в продължение на две поредни седмици. Оказа се, че миризмата на тялото на човек, който яде чесън, като цяло е много по-привлекателна, когато не е ял чесън.

Учените смятат, че това се дължи на способността на чесъна да повишава имунитета и предполагат, че потта от чесъна може да намали броя на микроорганизмите, които живеят в подмишниците.

Казвате "Здравей" с много тънък глас

Без значение какъв е естественият ви тон на гласа, нисък или висок, в момента на флирт една жена започва да говори с тънък глас, а мъжете са много привлечени от това. Университетът Макмастър в Канада установи, че мъжете приемат гласа като сигнал, че сте в най-доброто време за зачеване. По време на овулация гласът на всяка жена става тънък.

Превод:goodhouse.ru

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com