Защо изневеряват жените

125487
Защо изневеряват жените
Снимка: Thinkstock

Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят тези, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и с голямо чувство за хумор.

Но защо жените въобще мамят мъжете си с други?

Жена се обади на 911 – мъжът й искал тя да спи със сестрите му

Семейните сбирки със сигурност не гарантират само хубави моменти, но в този случай подобно събиране си е чиста лудост. Такива сбирки оп...

На първо място го правят, за да отмъстят на своята половинка за неговото предателство. Много от анкетираните се оплакват, че след брака мъжете им са се занемарили, надебелели са и вече не ги привличат сексуално. "Исках авантюра и емоция, която не изпитвам у дома от години", казват още участничките в проучването. Мъже, внимавайте и с фантазиите на своята половинка. Колкото и странни да са те, изненадвайте я от време на време, защото в противен случай рано или късно жената ще си намери къде и с кого да ги осъществи.

Не е за пренебрегване и това, че голяма част от анкетираните признават, че липсата на секс цяла година ги е вкарала в леглото на друг мъж. "Съпругът ми спря да ме желае" или "Той никога не беше инициатор за секс" са другите основни причини за изневяра.

Не липсват и жени, които признават, че им е била нужна причина да прекратят брак, в който не са се чувствали достатъчно удовлетворени.

Източник: БГНЕС

Младо момиче „хвана“ приятеля си в изневяра с кучето й!

Явно някой хора наистина нямат какво да правят и в комбинация с психичните си отклонения правят неща, които са, меко казано, странни. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com