Защо на някои хора нещата им се получават толкова лесно?

2621
Защо на някои хора нещата им се получават толкова лесно?
Снимка: iStock/Guliver

Късметлии наричаме тези, които винаги лесно намират и получават това, което търсят в живота си. Това са тези хора, които уверено и с лекота вървят напред и в личния си живот, и в работата си. Има разбира се и хора, на които късметът им не работи и трудно постигат това, което искат. Късметът ли е този, който предначертава как ще се развие животът ни или човек се ражда, орисан да търпи многото несгоди и лишения? Истината е, че всичко това няма нищо общо с късмета, а е въпрос на мислене, което трябва да променим, за да подобрим живота си. За целта трябва да преминем през 4 нива на осъзнаване, за да може с лекота да постигнем това, което искаме.

4 нива на осъзнаване по пътя към успеха

Първото ниво на осъзнаване е да се научим да не оставяме заобикалящите ни обстоятелства да определят посоката на живота ни. Това се отнася за хората, които често си казват „Все на мен ще ми се случи“ и които се оплакват и оправдават със ситуацията в държавата, с лошите хора или с това, че не са постигнали нищо, заради неподходящото си образование.

Зодията, която ще има най-много късмет през СЕПТЕМВРИ

„Всичко зависи от мен“ е второто ниво, през което преминавайки трябва да се научим на труд и упорство и да положим много усилия, за да постигнем това, което искаме. Хората в това ниво мислят, планират и търсят всяка възможност, която със всяка крачка ще ги доближи до мечтания от тях живот и често успяват да го постигнат.

В третото ниво трябва да се научим да оставяме живота да тече през нас. Тук е моментът да се отървем от желанието си да контролираме всичко и да го заменим с вярата, че всичко, което искаме може да ни се случи. Тогава важните за нас хора ще започнат да се появяват в живота ни в точния момент и вратите пред нас ще се отварят още преди да сме хванали дръжката. Само когато се пуснем по течението на живота и приемем всичко, което той ни дава, само тогава ще разберем, че нещата могат да се слуват без много усилия. Единственото, за което трябва да внимаваме обаче е тъмната страна на вярата, а именно съмнението, което се появява много лесно.

Четвъртото ниво е това, в което човек осъзнава, че всичко е като него – Природата, Светът, Вселената. Когато заменим всичките си чувства с безусловната любов и се настроим на същата вълна като тази на живота, едва тогава ще успеем да живеем така, както искаме. Когато подходим към всичко в него с мисълта, че всичко е свързано, само тогава нещата в него ще започнат да се случват лесно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com