Защо не ви върви в живота според ЗОДИЯТА

182708
Защо не ви върви в живота според ЗОДИЯТА

Всички ние имаме моменти, в които ни се струва, че целият свят върви против нас, докато накрая не се окаже, че ние самите сме тези, които вгорчаваме живота си. Зодията може да ни покаже ЗАЩО СМЕ САМИ и нямаме половинка, къде бъркаме и как можем да подобрим живота си.

Овен

С нахалство към прогрес

Всъщност няма от какво да се оплачете. Не е като съвсем да не ви върви. Вашият девиз „с нахалство към прогрес“ ви помага и в най-забърканите каши, в които обикновено сами се оплитате. Случва се да извадите късмет и хората, потресени от наглостта ви, да ви оставят да вършите каквото сте си намислили. При вас правилният въпрос би бил: „Защо не ме понасят околните?“

Телец

Искат да носят целия свят

Сами сте си виновни за всичко. И за това, че сте се нагърбили да спасявате цялото семейство – сестри, братя, чичовци и случайни маймуни, и за това, че позволявате на всички околни да разчитат на вас, като по този начин ви експлоатират. Всъщност не им позволявате, а дори ги окуражавате. Е, продължете да си се чудите защо ви е тежко и нямате секунда време за себе си. Работите сами, за да изковете собственото си щастие.

Близнаци

Обичаш ли го, той те мрази

Не ви върви само в играта на мълчанка. Тези от вас, които са прехвърлили на попрището жизнено средата и все още са без партньор, трябва да получат и по-директен отговор: самотници сте, защото много ви знае устата! Е, и защото сте така непостоянни, че ако разберете, че някой е лудо влюбен във вас, той изведнъж от жаба се превръща в противен плужек – тоест, няма шанс да го целунете и да се окаже, че е принцът.

Рак

Марко Тотев на зодиака

Толкова придирчиви хора няма в целия зодиак! Всичко трябва да е съвършено – от жилището, до приятелите, света, любовта. И се разстройвате, когато се окаже, че в градския транспорт вони, а шофьорите не стават на всяка спирка, за да изпеят приветлива песничка на изпроводяк на слизащите. Вие сте мърморковци и песимисти, затова никога не ви върви. Дори и да имате късмет, няма да имате очи да го забележите.

Лъв

Самодоволни и самовлюбени

Върви ви като на Лъв – тояга. Зодията ви е късметлийска и обикновено не оставате без пари, любовници, приятели и работа. Самомнението ви прилича на надут до спукване балон. Единствената разлика с балона е, че ако ви боцнат, ще спихнете, но след това отново ще възвърнете издутата си цялост. За ваш късмет винаги ще се намери кръг от достатъчно благоразположени и готови да ви се възхищават индивиди.

Дева

Поне не им липсва разум

Понякога ви липсва въображение, за да проумеете, че ние, обикновените хора, не можем да сме толкова стриктни и изрядни като вас. А това ви вбесява най-много, не е ли така? Не се чувствате галеници на съдбата, просто защото имате прекалено високи изисквания. Ако се замислите, ще установите, че животът ви е средностатистически – изпълнен и с хубави, и с лоши неща. Вие поне имате достатъчно здрав разум, за да го проумеете.

Везни

Под кои зодиакални знаци се раждат гениите

Сезонът на раждане е статистически свързан с чертите на личността, което позволява зодиакалните знаци да се използват за оценка на личн...

Пусни фиш, за да спечелиш

Няма как да спечелите от лотарията, ако не пуснете фиш. С тази ваша колебливост трудно предприемате и най-дребната промяна, за да подобрите живота си. В главите ви става течение от прекалено многото вятърничави мисли – красота, мода, скъпи вещи… Дали бихте се спрели на улицата, за да извикате линейка за умиращ вмирисан бездомник? Ето затова не заслужавате да ви върви!

Скорпион

Всички му играят по свирката

Скорпионите се раждат без бодли… Пардон, това беше за таралежите. Вие си се раждате напълно екипирани с отровна опашка. Тя е вашият кадем. Скорпион е един от най-щастливите знаци, като късметът им се дължи до голяма степен на невероятното им обаяние. Те оплитат в мрежата си събеседниците си, като размахват над главите им опашката с жилото. И така всички играят по свирката на Скорпиона.

Стрелец

Разликата в годините показва колко време ще сте ЗАЕДНО

Разликата в годините е нещо, което няма как да предвидим, що се отнася до това в кого ще се влюбим. Оказва се, че има някои зависимости...

Щастливото овчарче

Стрелецът е щастливото овчарче на зодиака. Отчасти защото наистина им върви. Но причината за баснословния им късмет е най-вече в това, че постоянно се размотават с розови очила на носа. Безразсъдният оптимизъм ги кара да виждат всичко черно в бяло. Ненапразно е казано, че ако Стрелецът получи колет с конски фъшкии, той просто ще си помисли, че някой е забравил да му опакова и коня.

Козирог

Късметът не е фактор

Всичко, което имате, сте го постигнали с много труд, хитрост и манипулативност. Затова се гордеете със себе си. Смятате, че късметът не е нищо друго, освен уравнение с параметри: работа, ум, постоянство и амбиция. Може и така да е. Но пропускате, че в тази смес има и щипка намеса „отгоре“, благодарение на която в момента можете така успешно да си вирите носа.

Водолей

3-те зодии, които не ги бива в леглото

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които ...

Инатът го проваля

Как да бъдете щастливи, след като сте така инатливи? Водолеите дават вид на разумни хора, дори на свръхинтелигентни. Това е така, защото твърдото им убеждение, че са такива, се прехвърля на околните. Иначе са с непоклатимо мнение по всички въпроси, което по принцип не говори добре за мисловните способности. Ако имат лош късмет, това е, защото сами успяват да се забъркат в най-ужасните каши.

Риби

Плачат от любов към драмата

Мнозина (не Риби) твърдят, че представителите на този знак са късметлии. Ако късметлия значи весел човек, Рибите са само полукъсметлии. В периода, в който не са обхванати от всемирна тъга, може да се каже, че животът им е доста хубав. Циклофреничната им натура ги запраща в ямата на драмата със същата сила, с която преди това ги е възнесла към седмото небе. Късмет им носят наблюдателността и интуицията, които успяват да ги изведат и от най-неприятните ситуации.

Източник: vchas.net

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com