Защо сте необвързани спрямо зодията си?

8365
Защо сте необвързани спрямо зодията си?
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност сте се чудили защо сте необвързани. Е, не се тревожете - ние имаме отговор за всяка една зодия.

Вижте какъв е той за вашата: 

ОВЕН 

Овенът има силна комбинация от сексуалност и независимост, но понякога твърде много добро нещо може да се окаже наистина лошо. Причината да сте необвързани е, че отказвате да се откажете от контрола, когато връзката е готова да премине на ново ниво. Може би е време да преосмислим това силно чувство за независимост и да подведем малко охраната. Интимността понякога изисква да позволите на друг да види уязвимите ви части. Това, че оставяте някой да ви помогне, не означава, че сте безпомощен. Бруталната истина е, че не можете да допуснете някого, без да се страхувате да не се загубите в процеса.

ТЕЛЕЦ 

Телец, имате какво да предложите на подходящия любовник. Известни сте със своята стабилност, амбиция, положителна енергия и нестихваща романтична страна, която продължава да дава. Но нека някой, когото обичате, разбие доверието ви, разбитото ви сърце се крие под упоритата външност. Време е да се освободите от миналото и да продължите с бъдещето си. Сигурността понякога изисква малко риск. Ако сте готови да се откажете от самотния живот, Телец, единственият човек, който ви спира от щастие, сте вие.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаци, вие сте ВСИЧКО, но просто не можете да решите дали това е, което искате. Това става доста объркващо. Мразите да бъдете сами, но щом нещата станат рутинни и скучни, сте готови да се откажете. Веднага щом откриете онзи перфектен човек, който споделя страстта ви към работата, играта и любовта, може да решите, че е време да се успокоите.

РАК 

Ракът, вашата интуиция и инстинкти са вашата сила. Вие сте приятелят, на когото хората могат да се доверят.. Вашата чувствителна природа, любовта към неприкосновеността на личния живот и съпричастната природа привличат хората към вас. Но студената, твърда истина е, че дълбоко в себе си ти си адски циничен по отношение на любовта. В миналото сте били наранени и не знаете дали можете да преодолеете песимизма си по отношение на любовта. Истината е, че можете, ако сте готови да се освободите от миналото.

ЛЪВ

Перфектната зодиакална двойка: Зодиите с най-добра съвместимост

Астролозите теърдят, че зодиакалният знак играе важна роля за формирането на характера на човек, освен това често звездите знаят кои съ...

Ти си лидер, който е топъл, щедър и лоялен. Обичате да бъдете в центъра на вниманието. Единственият проблем е, че ВИНАГИ не можете да бъдете в центъра на вниманието и това е, което пречи на любовния ви живот. Партньорството е нещо повече от вас, затова се уверете, че светлината на прожекторите, която толкова желаете, ще бъде насочена към хората, на които най-много ви е грижа.

ДЕВА 

Истината обаче е, че вие ​​сте доста брутален, когато става дума за другите и можете да попаднете като на всичко, което работи и без игра. Възможно е да сте необвързани заради високите си стандарти. Така че, ако искате да можете да имате истинска връзка, ще трябва да слезете малко от този висок кон и да яздите на нивото на всички останали.

ВЕЗНИ 

Везните са честни и МНОГО забавни. Обичате да общувате с приятели, независимо дали е на закрито или на парти. Истината е, че никой не се бори за несправедливостта по начина, по който го правите. Но ако човек, който харесвате, се окаже безчувствен или груб, връзката е приключила, преди дори да е започнала. Вие сте брутално честни за чувствата си, което е СТРАХОТНО, но се опитайте да се научите да слушате, без да се защитите.

Тези 4 зодии просто имат блестяща интуиция

Интуицията за много хора работи точно в момента, когато е най-необходима. Отвътре може да нарасне усещането за приближаващо се щастие, ...

СКОРПИОН 

Не всеки може да бъде толкова лоялен и верен като теб, поради което все още си сам - това е МНОГО, за да може човек да живее. Въпреки че, никога не трябва да толерирате нечестността, прошката също не е лошо нещо да практикувате. Изпробвайте време или две и може да се окажете в по-дълбока, по-смислена връзка, отколкото си мислите. В крайна сметка всички ние сме само хора. 

СТРЕЛЕЦ 

Стрелецът ОБИЧА любовта, освен когато връзката започне да се чувства ограничаваща или контролираща. Обичате свободата си и бихте предпочели да бъдете необвързани, ако това означава да се откажете от нея твърде дълго, но не е ли това за какво се отнася една връзка? Ако искате нещо повече от хранене за един, ще трябва да отстъпите от време на време и да излезете от зоната си на комфорт.

КОЗИРОГ

Кои са най-големите мърльовци сред зодиите

Всички имаме дни, в които домовете ни са с главата наопаки, но има определени хора, чиито жилища са обичайно в такова състояние. При оп...

Козирог, имаш лоша репутация, че си старомоден традиционен тип, но ИСТИНСКАТА истина е, че ти харесва стабилността. Няма нищо лошо в това да бъдеш практичен, трикът е да разбереш как да балансираш рутината и романтиката. Не можем всички да останем толкова традиционни, затова се опитайте да бъдете в крак с времето и да оформите малко това, което другите хора желаят. Може да откриете нещо в някой нов, когото не сте очаквали. Но не можете, освен ако не му дадете реален шанс.

ВОДОЛЕЙ

Водолей, вие винаги помагате на някой в ​​нужда. Вие решавате проблеми. Но когато става въпрос да разберете защо все още сте необвързани - особено когато предпочитате да НЕ бъдете - е трудна истина, с която да се сблъскате. Често бивате погрешно разбирани като безчувствени, когато емоциите ви се вливат дълбоко. Вашето предизвикателство е да намерите начин да кажете с думи това, което вашите действия не комуникират по начина, по който искате.

РИБИ 

Отвън може да изглежда, че нямате време за връзка или че не търсите романтика. Ако ви е писнало да бъдете необвързани, може да се наложи да преодолеете страха си от честност, когато трябва да поставите граници около времето си със семейството и приятелите си. Добре е да си уязвим и да вярваш или не, има хора, на които да се облегнеш и ти. Не можем да бъдем силните през цялото време, така че си позволявайте да си вървите от време на време и може просто да се свържете с някой, който може да ви вземе обратно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com