Знаци, че сте обсебени от връзката си

8579
Знаци, че сте обсебени от връзката си
Снимка: Pexels

Имате ли впечатлението, че животът ви се върти само около вашия партньор? Може би обкръжението ви е карало да го разберете деликатно преди, но не сте искали да слушате... 

Когато той не е наоколо, вие се чудите какво да направите, за да се чувства добре. Бавно забравяте за себе си и всъщност се чувствате ценни само с него.

Може би сте обсебени от човека и би си струвало да промените това. възможно най-скоро!

Обсебена ли съм от партньора си?

# 1 Ти мислиш само за него

Няма значение дали сте на работа, взимате душ или водите кучето си на разходка... Има само една тема в главата ви: ТОЙ. Чудите се какво да му подготвите изненада или какво му казахте наскоро.

# 2 Вие посвещавате цялото си време на него

Винаги, когато имате свободен момент, веднага планирате някои съвместни дейности. Почивните ви дни са в непрекъснати срещи с него, защото какво друго бихте правили?

Водите го на всички социални събития и излети с вашата компания, която той познава. Не мислиш ли, че би било забавно понякога да отидеш сама на дамско парти?

# 3 Шпионирате в социалните му медии

Как да разбереш дали е любов, или мимолетна връзка?

Каприз или истинска любов? По-долу даваме поредица от знаци, които ще ви помогнат да разберете дали това, което изпитвате към другия, ...

Толкова си обсебена, че понякога проверяваш страницата му във Facebook или четеш текстови съобщения за конспирации. Сигурна ли си, че е видял приятелите си наскоро, както каза?

Когато забележите съобщение от непознато момиче, бързо преглеждате нейните снимки и виждате коя е. Успокойте се, защото малко доверие в една връзка ще ви бъде от полза.

# 4 Вие анализирате живота му в миналото

Вместо да се грижите за себе си, вие прекарвате часове в разглеждане на старите му публикации във вашите акаунти в социалните медии. Между другото, намирате коментари от негови приятели (за които той вероятно отдавна е забравил). Браво, официално си обявена за преследвач!

Започваш да се чудиш какво си е мислил тогава и всъщност живееш в неговото минало, настояще и напълно забравяш за себе си... Какво ще последва?

Задайте си тези 10 въпроса преди нова връзка

Да започнете нова връзка е сериозна стъпка, особено, ако сте имали неуспех с последния си партньор. Преди да се впуснете в нови емоции,...

# 5 Споменавате го във всеки разговор

За каквото и да говорите с други, винаги трябва да кажете нещо за гаджето. Нищо чудно, тъй като всичките ви спомени са свързани само с него.

Хубаво е, че той е толкова важен за теб, но твоите приятели биха искал най-накрая да разберат какво се случва с теб, а не твоят мъж...

# 6 Имате чувството, че го виждате навсякъде

Умът ви вече е толкова погълнат от мисли за момчето, че започвате да свързвате обикновените минувачи с него. Суичър с подобен цвят на хоризонта, раница или подобен смях...

Защо отношенията стават апатични и връзката се руши

С годините всяка връзка се променя. Първоначалната тръпка изчезва и на нейно място по една или друга причина много често се настанява а...

Веднага се оглеждаш, за да видиш дали наистина не е той. Трябва да се успокоите, защото наистина скоро ще започнете да халюцинирате. 

# 7 Вие създавате въображаеми ситуации 

Всеки има фантазии за бъдещето с партньор или идеи за романтични сцени с него. Но не можете да отидете твърде далеч в това, за да "не отлетите напълно" от него.

Оценявайте, когато той е до вас, а когато не сте заедно, направете нещо добро за себе си или прекарайте време с приятели, вместо да живеете в илюзия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com