Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаците на ръцете, които показват наближаващ развод

28 декември 2021, 20:20 часа

Статистиката за разводите е тъжна: през последните седем години са разтрогнати рекорден брой бракове, а вече през 2021 г. броят на разводите се оказва почти равен на броя на семейните двойки. Възможно е двойките да избегнат или да се подготвят за проблеми чрез идентифициране на причините, които подсказват някаква вероятност от развод или край на сериозна дългосрочна лична връзка. Експерти разказват кои белези биха посочили изневяра на любим човек или охлаждане на отношенията с него.

Експертите припомнят, че достоверната информация се предоставя от дясната ръка на човек и това винаги трябва да се има предвид.

Знак № 1 - Криза на отношенията

Изучаваме острова по линията на сърцето - това е хоризонталната линия, която е най-близо до пръстите, тя трябва да бъде под формата на затворена, ясно оформена фигура.

„Островът ще показва времето на тежка продължителна криза в отношенията и колкото по-голям е този остров, толкова по-дълга ще бъде тази криза  “, казват специалистите.

Те добавят, че подобен знак не сигнализира за банална кавга или лесни разногласия между хората, а показва тежка, дълбока криза, водеща често до развод.

Знак № 2 - Предателство

Една от най-честите причини за развод е съпружеската изневяра и ръцете могат да „разкажат“ за аферата. За да изчислите прелюбодеянието, трябва да потърсите дъговидна линия, която излиза от хълма на Луната и "се врязва като комета" в линията на сърцето.

Времето на влизане в линията на сърцето ще покаже времето, когато човек може да бъде променен и фактът на изневярата ще бъде разкрит,  убедени са експертите.

Знак № 3 – Охлаждане на отношенията

За да разберете емоционално бъдещето на връзките, просто погледнете линиите на обич под малкия пръст - те се наричат ​​още брачни линии.

Обърнете специално внимание на дебелината на линията: трябва да внимавате, ако отначало е достатъчно ясна и дълбока, а след това става по-тънка, докато изчезне напълно. Това ще предупреди, че емоциите си отиват, а тяхното отрицание обикновено се дължи на проблемите, описани по-горе – периоди на криза във взаимоотношенията и изневяра.

И трите от тези знаци ще показват предстоящи сериозни проблеми в личния ви живот.

Изучавайте ръцете си и дано не намирате тези знаци в себе си, в заключение пожелават хиромантите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес