Знаете ли кой е най-следваният в „Инстаграм“?

2700
Знаете ли кой е най-следваният в „Инстаграм“?
Снимка: Getty Images/Guliver

10-то място: Джъстин Бийбър. Известен с тийнейджърските си лудории сред опиянението от своята ранна слава, канадският певец в стил R&B не е загубил популярност в определени среди. Той е записал множество копия на албуми, награди, снимки във филми и участия в шоу-прояви. Независимо от общоприетото мнение, Бийбър далеч не е само продукт на "фабриката за поп-култура" - просто младежът има завиден музикален талант.

9-то място: Бионсе. Легендарна личност в света на шоу-бизнеса от началото на 21 век, Бионсе влиза в стотицата най-представителни личности в музикалната индустрия. Тя е най-номинираната певица в историята на наградите „Грами“. С успех се налага в своята област, но е редовно подложена на критики, често повече от основателни.

8-мо място: Ким Кардашиян. Тя е не толкова тв-звезда, шоу-личност и бизнес-дама, колкото легенда на новото време и идол за много почитатели. Всяка нейна публикация неизменно създава фурор. Няма особено значение какво ще покаже следващия път – нейните почти 90 милиона почитатели изпадат във възторг от всяка новина.

7-мо място: Селена Гомез. Тя е певица, композитор, актриса и текстописец, модел-звезда. Кариерата й стартира в 2002 г. и е много интензивна: снима се в различни филми, редувани със записи на нови и нови албуми, концерти. Нейният акаунт в Instagram е демонстрация как една дама може да изглежда страхотно впечатляващо не само на всяко място, ала и по всяко време.

Внимание: Още днес премахнете тези неща от Facebook профила си

6-то място: Дуейн Джонсън „Скалата“. Господин Джонсън си създаде име на кеч-ринга, като спечели множество награди и набра направо шокиращ списък от успешни постижения. И той всъщност повтори подобна невероятно кариера отново - този път в качеството на актьор, съчетавайки впечатляващата си физическа форма с професионална кино-харизма. Скалата има много приятели и почитатели – ако се съди по профила му в Instagram, той обича да се снима заедно с тях в паузи между киноснимки, във фитнес-залата, по улиците и т. н.

5-то място: Ариана Гранде. Особено ярка звезда по американските сцени, тя очевидно не възразява да завладее и европейските – певицата е печелила награди, както и номинации на двата континента. Гранде успешно записа няколко комерсиално популярни албума, участва в дублажа на анимационни филми, снима се в сериали и телевизионни предавания.

4-то място: Кайли Дженър. Тоалети от дизайнерска класа, разкошни бижута, снимки от съблекалнята и в компанията на известни хора - надали милионите последователи на акаунта на младата моделка са разчитали на нещо друго. Кайли е по-млада от своята сестра Кендъл, но вече значително я надмина по брой на абонатите. Ако желаете да сте в крак с новините от нейната бохемска общност, както и с кариерата на една изгряваща звезда, това определено е добър избор.

Инстаграм ще търси изчезнали деца

3-то място: Лионел Меси. Притежател на неизчислим брой спортни постижения, постоянна звезда на футболните топ-рейтинги в продължение на много години подред. Аржентинецът е спечелил толкова много уважение и слава, че вероятно отдавна му е омръзнало. Сигурно затова употребява акаунта си в социалната услуга само, за да публикува снимки със семейството, с приятели и в различни житейски ситуации.

2-ро място: Крищиано Роналдо. Футболистът, за който е направен най-големият разход във футболната история - в 2009 г. „Реал“ Мадрид плати за него 80 милиона лири-стерлинги на "Манчестър юнайтед". Сега той официално носи титлата „Най-добър футболист на Португалия за всички времена“, като неофициално е смятан и за най-добрия играч на времето, в което живеем.

1-во място: „Инстаграм“. Понеже в профила на „Инстаграм“ влизат всички стотици милиони публикации в самия „Инстаграм“, не е странно, че именно този профил е начело в класацията. Неговите стотици милиони потребители постоянно разширяват обхвата му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com