Зодии и приятелство: Kакво да очаквате от всеки знак

9743
Зодии и приятелство: Kакво да очаквате от всеки знак
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какви приятели са различните представители на Зодиака.

1. Овен

Този знак е достатъчно силен, за да ви бъде приятел от позицията на наставник. Те винаги ще се притекат на помощ. Но има опасност да не се постигне равенство в приятелството. Овенът винаги ще властва във връзките и освен това не общува с хора, които се съмняват в таланта им.

2. Телец

Тези хора не са лоши организатори и са много отговорни по природа. Много е удобно да бъдете приятели с тях, те са надеждни, подкрепят, дават съвети, но от време на време трябва да казвате, че ги обичате и ценните.

3. Близнаци

Общителен знак, който ще намери общ език с всеки. Положителните, интересни Близнаци ще бъдат приятели само с любопитни и интелигентни.

4. Рак

Този знак е невероятно аналитичен и селективен, те няма да позволят на недобросъвестни, ненадеждни хора да се приближат до тях. Раците са много докачливи, често ще трябва да се извинявате и да ги развеселявате.

5. Лъв

Лъвът не може да бъде приятел с хората, ако те не са в центъра на вниманието, като цяло не е лесно да бъдеш приятел с тях. Това са егоистични хора, които не издържат да се отдалечават от Олимп. Тези, които могат да се адаптират, ще бъдат доста приятни, защото Лъвовете са доста добри събеседници и щедри хора.

6. Дева

Девите не се нуждаят от тълпа приятели, един им е достатъчен, но от детската градина до гроба. Внимателни и лоялни, те очакват същото от приятеля.

7. Везни

Много очарователен знак, който знае как да се покаже от удобната страна. Те обичат да общуват, мразят самотата. Предпочитат компания, в която могат да говорят на различни интересни теми, няма да пропуснат парти и не се колебаят да се опознаят първо.

4 зодии, които трудно създават приятелства

Създаването на приятелства е умение, в което не всички имаме. Разбира се, приятелите ви улесняват живота, дават ви подкрепа и правят жи...

8. Скорпион

Мнозина биха искали да видят този знак сред приятелите си, но малцина успяват да спечелят тяхното благоволение. Скорпионите избирателно допускат хора, не са много доверчиви, често са потайни. Интуицията на тези хора е добре развита и житейската мъдрост им позволява да бъдат наистина безценни приятели. Тези хора не прощават лъжи.

9. Стрелец

Друг общителен знак, който е лесен за опознаване и винаги търси нещо ново. Това са свободни хора, които не толерират границите, невъзможно е да ги задържим в рамките на едно приятелство.

10. Козирог

Кои 5 зодии никога няма да ви обърнат гръб

Хората са непредсказуеми. Понякога те правят и невъзможното, за да бъдат от помощ и подкрепа, а друг път напускат „фронта”,...

Затворен знак, който цени лоялността, грижата, стабилността. Те вярват, че само времето ще провери приятелството и не допускат случайни хора в близък кръг. Първо трябва да преминете теста, едва тогава ще ви бъде присъдена титлата приятел на Козирог.

11. Водолей

Водолеите предпочитат да имат много приятели, те прекарват по-голямата част от свободното си време в компания. Не посягайте на тяхната свобода, в противен случай комуникацията ще бъде прекъсната.

12. Риби

Този знак знае как да пази тайни, няма да откаже да даде съвет и слуша перфектно. Емпатичните и грижовни Риби са много добри приятели и очаквайте това от другите. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com