Зодиите и любовта

13230
Зодиите и любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не е шега, някои обаче мислят друго. Астролозите споделят кое пречи на зодиакалните знаци по пътя към личното им щастие.

Овен

Твърде бързите Овни са шампиони в кратките романи. Тяхното слабо място е импулсивността. „Направи го първо, после помисли“ - с този подход няма да стигнеш далеч.

Телец

Бизнес ориентираните Телци стоят здраво на краката и са лишени от илюзии. Което също не винаги е добре. За изграждането на хармонични взаимоотношения и реализирането на любовта Телецът е затруднен от това, че са толкова земни. Плюс - в някои случаи - манията за пари.

Близнаци

Просто трябва да сте малко по-сериозни във връзката си и всичко ще се получи. И така ... Замайването на Близнаците в началото очарова партньорите, които бъркат това качество с лекотата. Това, обаче, не е достатъчно.

Рак

Любовта на Рака понякога е патологична. Те инвестират в отношения без следа, обичат без да жалят усилия. Раците трудно контролират чувствата си и ако нещо се обърка, те губят главата си. Те трябва да научат добре познатото правило: „Ако обичаш - пусни“.

Дева

Девите понякога са твърде внимателни в проявяването на чувства, те забавят развитието на отношенията. Но ако все пак се предадат на страстите, те могат да отидат в другата крайност. Прекалената жертва се превръща в тежък товар както за самите Девици, така и за партньора им, който се чувства насилствено изтласкан на пиедестал. Всичко това не влияе на връзката по най-добрия начин.

Лъв

Лъвовете, които са пищно възнаградени със суета и гордост, имат изненадващ късмет във връзките. Парадоксално, но те знаят как да съчетават любовта към себе си и към друг човек.

Везни

Определено е грях да се оплаквате от Везни. И всичко това благодарение на способността им да гасят конфликтите. Везните са послушни, но това не означава, че са лишени от характер. Просто Везните не само искат да бъдат щастливи, но и знаят как.

Скорпион

От любовта до омразата има само една стъпка, но при Скорпион това разстояние е още по-малко. Тяхната грижовност може рязко да бъде заменено от раздразнителност, а интересът им към делата на партньора им може да се превърне в безразличие.

Стрелец

Стрелците също имат късмет в любовта, но им липсва спокойствие. Винаги бързат някъде, вдигат шум, забавляват се, уреждат безкрайни празници и изненади за своите близки. От този вихър може да ви заболи главата.

Козирог

С прекомерната независимост Козирозите могат да изплашат и да попречат на личното си щастие. Тези, които опознаят Козирога по-добре, ще разберат, че и те искат да бъдат обичани. И прословутата независимост по никакъв начин не пречи на това. 

Водолей

Водолеят цени свободата под всякаква форма. Това не означава, че на Водолеите не може да се вярва и са способни на измяна. А компромис, отричане от себе си в личното пространство и способност да прави каквото иска, тъй като за Водолея това е равносилно на затвор.

Риби

Рибите често избират токсичен обект на любовта, мъчат се с него до последно, отказвайки да признаят очевидното. И когато връзката свърши, за този срив е обвинен целият свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...