Зодиите, които редовно се влюбват в неправилните хора

18053
Зодиите, които редовно се влюбват в неправилните хора
Снимка: iStock/Guliver

Има някои личности, които постоянно се натъкват и дори сами избират видимо неподходящ партньор за тях. И макар да им е ясен краят на взаимоотношенията, те се впускат в това “предизвикателство”. Според астролозите това е характерна черта на няколко зодиакални знака. Нека видим кои са зодиите, които най-често се влюбват в обвързани или в такива, които не споделят същите чувства като тях.

Овен

Представителите на този знак са изключителни лидери, мотивирани, амбициозни и интелигентни. Те се справят отлично във всяка област от живота си и получават всичко, което пожелаят. И именно защото са свикнали по този начин, интересът им винаги бива привлечен от “забранения плод” или от човека, който не проявява никакъв интерес към тях. Те няма да се успокоят, докато не го получат.

4-те зодии, които прекратяват дългосрочната си връзка си и се женят за друг

Скорпион

Скорпионите също имат големи амбиции и са доста инатливи. Те няма как да признаят поражение нито пък да позволят това да се случи. Желанието им да получават всичко обаче понякога преминава границите и се превръща в крайна обсесия. Представителите на този знак искат да контролират всичко и всеки покрай тях. Именно поради тази причина за тях е удар под кръста, когато някой не отвърне на техните чувства или желания. Тогава у Скорпиона се заражда един стимул да привлече желания обект на всяка цена.

Стрелец

За Стрелците знаем, че по принцип не си падат по дългосрочните и сериозни връзки, но това не значи, че избират и подходящи партньори за мимолетните им флиртове. Именно защото не търсят това дълбоко емоционално обвързване, те не се интересуват дали набелязаната жертва е обвързана, или се интересува от тях. Понякога се случва така обаче, че Стрелецът започва да развива чувства към нея, а тя не му отвръща. Освен това представителите на този знак имат такива сексуални фантазии и високо мнение за себе си, че си мислят, че могат да привлекат в обятията си дори най-известните личности.

Какво да правите, ако усетите привличане към някой друг?

Риби

Представителите на този знак имат твърде мечтателски дух. Те не понасят твърде дългата самота и са вглъбени в половинката си и като цяло в идеята за сплотеност и любов. Когато вече са твърде отчаяни и депресирани, те често избират първия срещнат, а както се досещате - това вероятно никак не е правилният избор.

Телец

Телците са стабилни, лоялни и уверени личности. Те наистина желаят да намерят сродната си душа и да почувстват истинската интимност, но главната им пречка е сериозният инат, който притежават. Именно той понякога се оказва причината те да дълбаят на едно място без да има изобщо вариант за хепи енд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com