Зодиите, които се страхуват да се влюбят

10926
Зодиите, които се страхуват да се влюбят
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които се страхуват да се влюбят, те не могат да се доверят напълно на никого. Тези хора винаги са скептично настроени. Смятат, че всеки иска да ги предаде, а това ги спира да изградят стабилни отношения дори с приятел. Не вярват в истинските отношения, в любовта и приятелството. Тези хора са представители на няколко зодиакални знака. Според астролозите, те много рядко създават здрава връзка с друг човек. Вижте кои са тези зодиакални знаци:

Козирог

Седмичен хороскоп за 4-10 ноември

Овен Това е седмица, в която не е добре да плувате срещу течението. Ако искате да изпъкнете може да проявите известно оригиналност, но...

Тези хора са много отговорни и сериозни. Готови са да направят всичко за тези, които обичат и очакват същото. Те търсят всеотдайни, лоялни и добри хора, но са наясно, че такива не се срещат често в днешно време. Поради тази причина, Козирозите много рядко се доверяват както на партньори, така и на приятели. Те държат на разстояние всички хора, които се опитват да се докоснат до сърцето им. Не показват това, че са чувствителни и уязвими. Предпочитат да изглеждат студени и безчувствени. Козирозите работят много усърдно, предпочитат да преследват мечтите си, за да нямат време за любов и връзки. Те се отдават изцяло на професията си, докато не намерят човек, който наистина заслужава доверието им.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак не искат да показват чувствата си пред никого. Не искат да изглеждат уязвими и раними. Те също предпочитат да изглеждат безчувствени. Водолеите са на мнение, че всеки човек, който знае повече неща за живота им, има власт над тях и може да ги контролира. Всъщност те са чувствителни, но дори когато истиснки обичат някого, не показват емоциите си, страхуват се наистина много от това. Водолеите бягат от хората, които прекалено бързо навлизат в живота им. Мигновено започват да мислят, че този човек не е искрен и ще ги нарани. Те много трудно изграждат стабилни отношения, защото предпочитат да не показват чувствата си.

Близнаци

Дневен хороскоп за 4 ноември

Овен Този понеделник командировките ще са изключително успешни. Бъдете нащрек за скрити клаузи. Вечерта се отдайте на семейството. Те...

Представителите на Близнаци спадат към общителните и комуникативни представители на зодиака. Сприятеляват се много бързо и лесно с други хора, затова не винаги им личи, че се страхуват от любовните отношения. Това, че е възможно някой да ги опознае ги плаши наистина много. Мислят, че всеки, който ги познава добре ще се отегчи. Близнаците предпочитат да крият истинското си лице, защото по този начин винаги има с какво да изненадат човека до себе си. За представителите на този зодиакален знак тръпката е изключително важна. Тези хора не могат мирно и спокойно да се наслаждават на връзката си. Постоянно търсят нещо ново, различно и вълнуващо. Страхуват се да изградят по - задълбочени отношения.

Стрелец

Стрелците са всеотдайни, но и обожават свободата си. Ето защо те се притесняват да се влюбят. За тях е важно да запазят начина си на живот въпреки това, че имат връзка. Но знаят, че това често не се случва. За това се притесняват толкова много, че ако се влюбят, това означава за тях да загубят свободата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...