Зодиите разкриват защо винаги привличаме погрешния мъж

118749
Зодиите разкриват защо винаги привличаме погрешния мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да бъде щастлива и да намери мъжа, който е за нея. Но понякога това просто не се случва и все имаме връзки с неподходящи хора. Ето каква е причината според зодията ви.

ОВЕН

Дневен хороскоп за 14 юни

Овен През този ден разчитайте само на собствените си усилия. Ще получите предложение за помощ и подкрепа, но то може да бъде продиктув...

Имате силна индивидуалност и харесвате мъже, които могат да понесат вашия огън, без да го потушават. Затова привличате свръхмъжествени типове. Искате те да са силни, но не контролиращи, което рядко е възможно и обикновено връзките с тези мачовци не сработват. Обичате да се състезавате и се нуждаете от някой, който да може и да губи понякога, без да се притеснява, че това ще нарани мъжкото му его.

ТЕЛЕЦ

Харесвате хубавите неща в живота и искате да ви третират като кралици, така че привличате мъже, които да ви угаждат. Но ако подаръците и вечерите в скъпи ресторанти са единственото, което могат да ви предложат, бързо губите интерес. Харесва ви това, че той иска да ви поднесе света на тепсия, но ако няма нищо друго, освен голяма банкова сметка, няма да се задържите дълго с него.

БЛИЗНАЦИ

Любимата ти секс поза според зодията

Когато правите секс с партньора си, не е необходимо нещата да са точно като в порното. Все пак, това не е състезание с награди. Той мож...

Привличате потайни мъже. Приемате го като предизвикателство и се опитвате да извадите тайните им наяве, но понякога просто няма нищо за разгадаване. Само защото някой е тайнствен, не означава, че е интересен. Може просто да крие факта, че е скучен.

Цялата статия четете в Iwoman.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com