Зодия Дева в любовта

70409
Зодия Дева в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Представителите на зодия Дева са много интересни като личности, но доста често остават неразбрани и не могат да намерят половинката си. Девите трудно се доверяват и винаги имат някакви съмнения, което със сигурност не им помага в отношенията им с другите зодиакални знаци. Ето няколко характерни черти относно любовния живот на Девите, които е добре да знаете, ако имате нещо общо с представител на тази зодия:

1. Трудно признават чувства

Може да са лудо влюбени във вас, може да не са срещали по-впечатляващ човек или пък да не са били по-влюбени, но да не казват абсолютно нищо относно това. Те са от хората, които не признават чувствата си от страх да не бъдат отхвърлени и от прекалено премисляне на нещата. Те никога не действат първосигнално, особено когато става въпрос за любов. Мислят дълго време как да постъпят, преосмислят абсолютно всички възможни варианти и чак тогава взимат решение, в което често не са сигурни. Типичните прояви на чувства като романтично отношение, влюбен поглед или обяснение в любов никога няма да срещнете от представител на тази зодия.

2. Искат постоянно да им се показва любов, докато те не правят абсолютно нищо по въпроса.

Ако излизате с Дева - задължително прочетете това

Знакът на зодия Дева започва от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, така ч...

При Девите интересното е, че биха направили признание в любов, единствено и само ако половинката им вече го е направила милиони пъти. Девите трябва да са сигурни , че човекът срещу тях ги обича безусловно и чак тогава са готови да направят мил жест или пък да кажат, че обичат. В противен случай, пазят чувствата си дълбоко скрити в сърцето си и за нищо на света не биха им позволили да излязат.

3. Девите са изключително лоялни и никога не биха изневерили, това за тях е голям грях и не е достойно.

Никога не биха предали половинката си и са способни да се борят за нея и да влизат в скандали. Те се имат за хора с високо интелектуално ниво и определено претендират, че имат добра репутация, точно поради тази причина не биха изневерили и очернили името си.

4. Представителите на зодия Дева доста често са в задънена улица и не могат да намерят своята половинка.

Това е така, защото имат прекалено големи изисквания, които не всеки може да покрие. Те искат човека до тях да е перфектен и да няма абсолютно никакви недостатъци. Девите често са дребнави и заради това изпускат много добри шансове.

3-те зодии, които превръщат всяка връзка в истински кошмар

В даден период от живота си всички имаме нужда от стабилен и сигурен партньор, с който ще живеем спокойно. Не искаме драми, не искаме р...

5. Жената Дева е отлична домакиня и доста добра майка.

Много е грижовна и всеотдайна. Обикновено представителите на зодия Дева сключват брак доста късно. Това е така именно заради желанието им да са напълно убедени, че това е правилния човек.

6. Девите са много всеотдайни, когато са във връзка и истински обичат половинката си.

Те биха дали всичко, за да се чувства добре човекът до тях. Държат се много мило и са напълно отдадени на човека до себе си. Опитват се да не го нараняват с думи и дела, но когато се стигне до скандали около Девите винаги е много опасно. Те са изтънчени и не биха седнали да обиждат човека срещу тях. Те започват интелектуален двубой, в който могат да смажат абсолютно всеки. Започват да го обсипват с думи и определения, на които не би издържал почти никой.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com