Зодията, която е верен приятел и партньор в живота

20516
Зодията, която е верен приятел и партньор в живота
Снимка: iStock

Да имаш приятели, е лесно, но да ги задържиш - не толкова. Грижата за приятелството понякога може да бъде толкова важна, колкото и грижата за партньора. Добрият приятел е съкровище и спестявайки разликите в това, което партньорът може да ви донесе, приятелят може да ви даде много радости и точно толкова скърби. Същото се отнася и за верния партньор в живота.

Познайте 3-те зодиакални знака, които искат една сериозна връзка или обикновено приятелство да продължат цял живот. И ако имате някой от тях, бъдете сигурни, че имате съкровище.

1. Рак

Вашите приятели от знака Овен са тези, които влагат във вашето приятелство или връзка същата енергия, която имат за всичко. Ако го извикате, защото имате нужда от него, той тича до вас, без почти да докосва земята с краката си; ако му кажете нещо и ги помолите да го пазят в тайна, те вече могат да бъдат нападнати от седемглаво чудовище, но няма да проговорят; ако искаш планове, той ги търси, организира ти ги и те носи на ръце, ако е необходимо. Сред другите достойнства на Рак като приятел е, че независимо каква работа има или колко зает е, той винаги ще намери време за вас...

Кои зодии са най-верни приятели?

Най-ценното нещо в света са добрите приятели. Такива, на които може да разчитате в добрите и в лошите моменти. Хора, които ще са до вас...

2. Везни

Везните създават приятели за цял живот, това е реалност... и мечта за всички онези, които не могат да бъдат толкова щедри, колкото Везните са като приятел и като партньори. Като начало, тъй като са много общителен знак, имат добър шанс да създадат нови приятелства където и да отидат. Но това е лесно, по-сложно е да ги поддържаш, както правят Везните. Везните винаги ще ви слушат във всичко, ще ви придружават., където пожелаете и когато пожелаете. Те ще ви помогнат във всеки един момент, когато имате нужда. Един истински верен другар!

3. Лъв

Този зодиакален знак винаги има много добри приятели, както и двор от обожатели, с които винаги се стреми да бъде в добри отношения. За него това е въпрос  на чест. В негово лице ще откриете този приятел, на когото винаги можете да разчитате, особено да правите планове, да спортувате, за хобита и да откривате нови места или просто да пазарувате. Лъвът се включва с ентуисиазъм във всякаква подобна дейност и затова е предпочитан сред приятелите си за всякакви изживявания извън дома. У дома, той отделя нужното внимание на партньора и семейството си, защото е изключително грижовен и отговорен. Всеки може да разчита на него, от сериозния му партньор до просто близък приятел. Изключително много обича да го посещават у дома, защото може да бъде най-добрият домакин в света. За всички!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com