Звездите за него – мъжът Везни

5346
Звездите за него – мъжът Везни
Снимка: Thinkstock

Везните със спорта някак си никак не са съвместими. Сред мъжете представители на тази зодия трудно може да се видят такива с атлетични тела. Като цяло предпочитат по-интелектуални забавления - карти, шах, монополи, както и други подобни настолни игри.

Мъжът Везни е изключително добър събеседник, но очаква същото и отсреща. Ако не можете да направите разлика между Мане и Моне или между Пикасо и Бетовен, то едва ли би му било интересно с вас.

Кой е цветът на всеки зодиакален знак?

Всеки човек има цветове, които предпочита, а някои дори следват маниакално своите предпочитания и ги следват дори при избора си на дрех...

Този мъж е дружелюбен и има много силно изразено чувство за справедливост.

Тактичен, дипломатичен, умеещ да поема шегите и на свой гръб. Мъжът Везни може да бъде добър колега и прилично лош шеф. Компромисите са неговата силна страна, в която на практика няма равен. Но медалът си има и своята обратна страна - ако му се наложи бързи вземане на някакво решение, то мъжът Везни ще се колебае цяла вечност. Определено не им е силна страна, да направят самостоятелен избор.

Като основен проблем при мъжете Везни е, че от една страна не съществува случай, в който да не пухне крайно любопитния си нос, но от друга страна, категорично не би приел да отговаря лишно за нещо.

Девите притежават отлична интуиция. Премислете доста добре, преди да се опитате да му "хвърлите прах в очите". Той е "човекът - рентген". Няма да му трябва много време, да забележи чужди неискрени подбуди и мотиви, въпреки че рядко би използвал някаква информация за свой лични облаги. По-скоро би се опитал да оправдае тази или онази постъпка...

Мъжете Везни са истински ценители на прекрасното. Увличат се по живописта, архитектурата, театъра и най-много по ...жените...да, определено жените!

9 основателни причини да харесваме Везните

Сигурно вече си милите, че представителите на зодия Везни са истинско съкровище. Определено не грешите в преценката си. Ето 9 наистина ...

В по-ранен етап от взаимоотношенията той е магнетичен и използва своето очарование по пълната програма, която си е задал. Отлично знае как да завоюва жената, въпреки че в момента, когато се сдобие с нейната благосклонност, започва вече да се чуди дали изобщо му трябва въпросната дама. Основната причина за това негово поведение е перфекционизмът му. Мъжът Везни иска всичко да се случва в най-подходящия за него момент, и задължително по най-съвършения начин.

Дори и най-леките отклонения от идеалния вероятно според него, ще го накара да започне отначало всичко, но разликата тук е, че вече обектът на неговите похождения може да бъде друг.

Мъжете Везни са изключително чувствителни към комплименти и похвали, които, ако са казани в точния момент и на точното място, могат да ги вдъхновят и да им дадат сили за всякакви подвизи.

За една жена, която добре знае какво иска, мъжът Везни е доста лесна плячка. Способен е да се влюби неусетно, но с неистови усилия ще завърши взаимоотношенията. Ненавижда скандалите и споровете.

Представителите на зодия Везни започват от най-ранната си детска възраст да се интересуват от момичета. Обикновено този техен интерес продължава през цялото им съществуване. Той ще бъде щастлив, ако има една уравновесена и спокойна избраница, да може да не изпада в крайности и да се владее.

5 черти на Везни - Скорпион, за които трябва да знаете

Хората, родени между знаците Скорпион и Везни, са комбинация от драма и критика. Те са родени между 19 и 26 октомври. И така, ето какво...

Мъжът Везни с изключително голяма трудност може да различи любовта от приятелството, но със сигурност е убеден в едно - неговата любима просто няма право да опитва флиртове с други мъже! Това обаче едва ли ще му попречи да използва собствения си двоен стандарт, ако стане въпрос за самия него...Няма как да очаквате безпрекословна вярност от мъжът Везни. Дълбоките чувства при него са голяма рядкост и отношенията му с представителките на нейния пол по-скоро могат да се нарекат повърхностни. Този наистина дяволски чаровен мъж не вижда нищо, което е извън нормите, в това да "завърти"два любовни романса едновременно....в някой случай дори и три!

Той може да бъде привлечен от добре облечени и поддържани жени с дълги коси и блестящи, влажни, подмамващи към целувки устни. Като цяло брюнетките са неговата голяма страст.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг

5 ефективни метода, за да се отървете от тревата по градинските пътеки

8 лайфхака за микровълнова печка, които ще улеснят живота ви

Топ 4 на най-големите манастири в България

Какви са недостатъците да спите в едно легло с партньора си?

5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци

Балконът ви ще е истински рай с най-модерните цветя за 2024 година

5 грешки, които се допускат при нова връзка

Много поучителна притча за доверието

Стихотворение за 8 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com