Звездите за нея – жената Козирог

4824
Звездите за нея – жената Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Умна, хубава, съобразителна - ето това е жената Козирог. Тя притежава открито лице и красиво тяло. Нейните очи са огледалото към сърцето и не може да скрие това. Жената Козирог винаги е в търсене на нови приятелства и забавление. Ако искате да я спечелите, прочетете следващите редове.

Тази жена обича и може да се забавлява, мила е и приема с голямо удоволствие всички комплименти, отправени към нея. Има невероятната способност много бързо да създава приятелства. Знае как да се весели, но едва ли някога може да я видите да прекалява. Винаги работата ѝ е тясно свързана с нейните интереси. Има хищен усет към модата, оптимистичен поглед към живота и е творческа личност. В същото време може да бъде изключително практична, а проблемите в любовта не ги изживява тежко. Към любимите си хора се отнася с голямо внимание и уважение, ще им прости грешки, които те не заслужават да се простят. Обаче обидите ли я, няма смисъл да очаквате, че лесно ще ѝ мине.

Най-добрите партньори за мъжете Козирог

Сатурн - това е планетата, управляваща Козирога. Той е амбициозен, умерен, сдържан... Внимателно набелязва целите си и с цената на всич...

Родените жени под знака на Козирога са създадени за сигурни и трайни връзки. Техният характер е свързан със старание, отговорност и присъщия за тях практичен поглед за света. Ако вземете предвид тези качества, то със сигурност ще намерите идеалния начин, по който да ги спечелите.

Тези жени са известни със своята амбиция и ориентация към изграждането на кариера, затова може да успеете да привлечете тяхното внимание, като им окажете подкрепа или дадете съвет по отношение за техните професионални амбиции и цели.

Първото нещо, което ще ви омае, това е нейната смелост. Естественото ѝ поведение, зад което се крие тази силна и смела личност, едновременно ви дава и страх и спокойствие за нея. Тя привлича околните със самото си присъствие. Без значение дали става въпрос за ситуации от личен, или професионален характер, тя има способността да командва само с дишането си. Ако не я познавате добре дори може да си помислите, че това е една "ледена кралица", но всъщност реалността е друга. Тя е едно страстно и сладко момиче, но много добре прикрива това, защото иска да показва само своята студена външност. Ако успеете да откриете нейната вътрешна страна, ще бъдете една крачка по-близо до истинските и отношения с вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com