X
 
 

Фермер спукал тъпанчето на добруджански кмет

2366 0
Фермер спукал тъпанчето на добруджански кмет
Снимка: iStock/Guliver
Кметът на добруджанското село Стожер Илко Митков е с лека телесна повреда, след като местен земеделски производител го ударил пред сградата на кметството вчера, съобщават от Апелативна прокуратура – Варна. От държавното обвинение уточняват, че двамата са се познавали, но до момента между тях не е имало конфликти. Към длъжностното лице били отправени и обиди на етническа основа.

Пред Actualno.com пострадалият кмет уточни, че фермерът Младен Денев го е ударил с юмрук в дясното ухо и му спукал тъпанчето, в резултат на което му предстои операция. „Дори не знам защо ме удари, стана, докато говорех с друг човек пред кметството. Младен ме псуваше, казваше: „Циганин ли ще ме управлява, ще ви изселя“. Кметът твърди, че фермерът е с арогантно поведение, посягал е и на други хора от селото. По негови данни Денев има кравеферма в Стожер, занимава се и със земеделие.

Участвали ли са в бой по Нова година кметът на Симитли и синът му депутат?

Участвали ли са в масово сбиване кметът на Симитли Апостол Апостолов и синът му Стефан, който е депутат от ГЕРБ и един от противоречиви...

Кметът Митков е избран от листата на ДПС.

Районна прокуратура – Добрич ръководи досъдебното производство за нанесена лека телесна повреда на длъжностно лице по повод изпълнение на службата му.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители