Започва празникът на Каварна

4128
Започва празникът на Каварна

Тази година за 6 май, празникът на град Каварна, купонът ще започне ден по-рано, съобщава Дарик нюз. На 5 май Нешка Робева ще представи новия комедиен спектакъл „Разбъркай го - да се оправи" в салона на Читалище „Съгласие" от 18.00 часа. Сценаристи и постановчици на представлението са Нешка Робева и Влади Въргала.

На 6 май програмата ще открие фоклорен ансамбъл „Бизоне" в 10.00 часа на площада в Каварна, след което на сцената ще се изявят сръбските музиканти от формацията "Ъндърграунд Салиевич", участвали в няколко филма на Емир Кустурица. Водещи на програмата ще бъдат Красимир Добрев, Влади Въргала и Кофе Бабоне. Екзотичният ганаец ще представи най-новото си реге парче „Толкова много те обичам", както и стария си хит „Аз съм българинче".

Каварна ще има първото сред общините триизмерно кино

Каварна ще има първото сред общините в България триизмерно кино, съобщи кметът на града Цонко Цонев. То ще носи името на големия българ...

Празникът ще закрият датската хеви метъл група Pretty Maids, която бе част от миналогодишния фестивал Kavarna Rock. Концертът е безплатен за всички граждани и гости на града и ще започне в 20.00 часа на площада в центъра на Каварна.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com