Домашните любимци в България вече имат специален магазин в eMAG с над 50 000 продукта

890
Домашните любимци в България вече имат специален магазин в eMAG с над 50 000 продукта
Снимка: eMAG

eMAG приветства любителите на животни с пускането на Pet Shop – онлайн „магазин в магазина” с широка гама от продукти за домашните любимци.

Новият Pet Shop включва разнообразно портфолио от над 50 000 продукта – от храна за различни видове любимци до аксесоари, артикули за хигиена, играчки и мебели за животни. Над 65% от предлаганите продукти са част от абонаментната услуга Genius, включваща безплатна доставка и ексклузивни оферти. eMAG Pet Shop има удобен за потребителите интерфейс, отговарящ на нуждите от покупки на клиентите, които търсят продукти за своите домашни любимци.

„Храната и продуктите за животни са категория от ежедневна необходимост, така че ние приветстваме собствениците на домашни любимци с добре структурирана зона за пазаруване на платформата, където могат да намерят по удобен начин това, от което се нуждаят: от аксесоари, играчки и специални мебели, до разнообразни възможности за храна, дори за домашни любимци с по-взискателна диета. Удобният за потребителите интерфейс е изграден така, че нашите клиенти да могат лесно да купят необходимите продукти, в съответствие с техните предпочитания за сърфиране в уебсайта и приложението на eMAG. Опитваме се да разбираме потребителите възможно най-добре, затова постоянно изучаваме техните потребности и изисквания, предлагайки им интуитивен дизайн и персонализирано изживяване спрямо категорията, към която се ориентират“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

Средният бюджет, който потребителите на eMAG инвестират в продукти, предназначени за домашни любимци, е приблизително по 90 лв. на месец. Най-продавани в тази продуктова категория на платформата са храни за кучета и котки, клетки, къщички и кошари, купи за храна и поилки, четки за домашни любимци, тримери и клещи.

Най-продаваните категории в Pet shop на eMAG България са:

  • Храна за кучета
  • Храна за котки
  • Клетки и кошари
  • Купи за храна и поилки
  • Четки за домашни любимци, тримери и клещи

До 7 май клиентите се възползват от ваучер с допълнителна отстъпка от 20% за селекция от продукти, щом в кошницата се добавят минимум 2 продукта от селекцията.

Това е новият „магазин в магазина”, който eMAG пуска, след Garden Shop и Hair&Makeup Shop. По повод старта на eMAG Pet Shop, в периода 7–13 май, клиентите на eMAG се възползват от ваучер с допълнителна отстъпка от 20% за селекция от продукти, щом в кошницата се добавят минимум 2 продукта от нея. Вижте повече тук.

Също така доставката е безплатна за всички Genius продукти до easybox при поръчки над 19.99 лв на ниво търговец. Доставката до адрес е безплатна за Genius продукти за поръчки на стойност над 39,99 лв на ниво търговец. Продуктите маркирани с Genius са и с приоритетна доставка в района на София за продукти, предлагани от eMAG с доставка с куриер или до easybox.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com