Еконт и OLX – заедно за вас Клиентите на платформата ще се възползват от 10% отстъпка от цената на куриерската услуга

3569
Еконт и OLX – заедно за вас Клиентите на платформата ще се възползват от 10% отстъпка от цената на куриерската услуга
Снимка: OLX

Най-голямата платформа за онлайн търговия OLX и Еконт започват съвместно сътрудничество. Партньорството им ще даде редица предимства на потребителите на платформата. Всички те могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на куриерската услуга, както и от услугата Преглед и тест. Купувачите ще имат възможност да тестват продукта, преди да го заплатят. Това важи за стоки като електроника, дрехи и други подобни, докато продукти като козметика ще могат да бъдат изпращани с услуга Преглед.

„OLX винаги се старае да предлага най-добрата услуга на своите потребители. Поради тази причина стартирахме партньорството си с Еконт, което ще донесе позитиви както на купувачите, така и на продавачите на платформата. Еконт разполага с повече от 550 офиса в България, което е изключително удобство. В момента работим и по изграждане на бонусна схема за продавачите, ползващи панела за доставка.“ – коментира Виктория Василева, продуктов мениджър в OLX.

Двете компании целят да предоставят много предимства и решения, които носят преживяване на потребителите. За търговците, които нямат касов апарат, Еконт предлага да издава касови бележки вместо тях. Те могат да получат наложените платежи от офис на Еконт или по банков път. 

„Радостни сме, че с OLX отново заедно ще бъдем полезни за хората. Това партньорство е едва в началото си – съвместно ще продължим да разширяваме списъка от услуги в платформата. Клиенти и търговци ще имат възможност за сигурни плащания и за бързи и качествени логистични услуги. Използвам случая да споделя, че вече 21 офиса на Еконт работят и в неделя.” - Каза Алина Събева, управител на Еконт.

В основата на сътрудничеството между OLX и Еконт е стремежът за израстване и реализиране на по-смислени решения в полза на всеки клиент и изграждане на трайни взаимоотношения с потребителите на платформата, споделят и от двете компании - лидери в секторите си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com