eMAG пуска Garden Shop

685
eMAG пуска Garden Shop
Снимка: Emag

eMAG опростява начина, по който клиентите, запалени по градинарството, могат да намерят и поръчат продукти и стартира първия „магазин в магазина” на платформата за онлайн шопинг, посветен на дома и градинарството. В eMAG Garden Shop потребителите ще могат по-лесно да се ориентират в разнообразно портфолио от продукти, независимо дали търсят аксесоари за създаване на зелен кът в апартаментите си или вече са започнали да подготвят градините за новия сезон. В eMAG Garden Shop на тяхно разположение са над 80 000 артикула от офертата на eMAG и Marketplace търговци на платформата, от градински инструменти и мебели, през плувни басейни, скари, хамаци или люлки.

„Градинарството и озеленяването са популярни дейности сред българите и с новия eMAG Garden Shop подкрепяме както тези, които се занимават с това като хоби и искат да създадат свой собствен зелен оазис в града, така и хората, целящи да развият печеливш бизнес. Новият „магазин в магазина” предлага удобно и достъпно потребителско изживяване от гледна точка на търсенето, като клиентите се възползват и от всички останали добре познати предимства на платформата, включително практичната доставка с непрекъснатото разширяване на мрежата от автоматизирани шкафчета за доставка easybox“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

В eMAG най-натовареният месец от гледна точка поръчки на продукти за градинарство и екстериор е юли, а средният бюджет, който потребителите инвестират в продукти от категорията, е приблизително 200 лв., докато при градинските мебели отделените средства достигат приблизително 300 лв.

Най-търсените продукти за градинарство от българските клиенти са водни помпи, почва за цветя, торове и пестициди, саксии и подпори или оранжерии и солариуми. Популярни в потребителските списъци за пазаруване са и различни инструменти като машини за почистване под налягане, косачки или електрически и моторни коси. Чадъри и градински шатри, градински столове, хамаци и люлки или комплекти мебели също са сред предпочитаните продукти, както и плувни басейни и барбекюта. За всяка градинска декорация клиентите често купуват саксия или опора, а за всяка цветна леха се поръчват и осем градински артикула за вредители. В същото време за всеки две електрически коси се купува и косачка.

Най-много продукти в категорията през изминалия сезон са поръчали клиенти от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

По повод старта на Garden Shop в периода 5-10 април клиентите на eMAG, поръчали поне два продукта от магазина, се възползват от ваучер за отстъпка до 25%.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com