Mtel прекрати взаимоотношенията си с трима свои директори

42449
Mtel прекрати взаимоотношенията си с трима свои директори

Един от трите мобилни оператора в България - Mtel, направи нови кадрови промени в екипа си, предаде агенция КРОСС.

С поста директор „Развитие на продукти, услуги и бизнес решения" се разделя Евгени Каракановски, който е част от екипа на компанията от самото ѝ създаване през 1995 година. Сред ключовите проекти с негово участието са интеграцията на "Мегалан Нетуърк" и "Спектър Нет", представянето на фиксирани услуги, както и въвеждането на някои от най-иновативните продукти на българския телекомуникационен пазар.

Прекратяваме договор и по телефона

Вече можем да си прекратим договора с мобилен оператор по телефона или чрез мейл в 14-дневен срок. Това предвиждат промени в Закона з...

Деян Пеловски е отстранен от длъжността мениджър „Управление на канали за продажби". Той напуска след работа в компанията на различни мениджърски позиции в направление „Маркетинг" от 1997 година до сега. Сред проектите, в които е работил, е ключовият Customer Experience.

Стефан Георгиев, директор „Анализи и управление на стойността", също вече няма да е част от Мобилтел. Той е в компанията от 2001 година и има значителен опит в областта на маркетинга, придобит в Мтел, както и във Velcom, където работи в продължение на пет години, преди да се върне отново в Мтел в края на миналата година.

От утре, 1 ноември, позицията директор „Развитие на продукти, услуги и бизнес решения" ще бъде поверена на Андреас Елснер, понастоящем директор „Маркетинг". В допълнение към тази позиция, той ще поеме временно ръководството и на дирекция „Анализи и управление на стойността" и „Управление на канали за продажби".

Дирекция „Маркетинг" преминава временно на пряко подчинение на Танасис Кацирубас, главен изпълнителен директор и главен директор „Маркетинг".

България ще има два нови мобилни оператора?

Две нови компании са закупили лицензи за мобилни оператори и ще влязат на българския телекомуникационен пазар. Това съобщи председателя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com