Прахосмукачката LG Hom-Bot Square е номер едно в класациите на европейски потребителски организации

43723
Прахосмукачката LG Hom-Bot Square е номер едно в класациите на европейски потребителски организации

LG Electronics (LG) обяви, че прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за покупки на холандската потребителска асоциация Consumentengids. Влиятелни издания, включително шведското Råd&Rön и френското Que Choisir, също обявиха прахосмукачката на LG за най-добра в категорията си. Това компактно устройство е изключително популярно сред потребителите в Европа и продължава да получава добри отзиви за голямата си всмукателна мощност, възможността да достига и най-труднодостъпните ъгли и безшумния си начин на работа.

"За LG е от изключителна важност, че HOM-BOT SQUARE е продукт, признат в Европа, където потребителите търсят най-доброто", каза Сеонг-джинг Джо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. "Ние влагаме много новаторско мислене в технологиите си. Функциите и дизайнът на домакинските ни уреди целят да предоставят максимални ползи на потребителите и HOM-BOT SQUARE е част от тази наша практика. Чрез нови, ефективни продукти за почистване, ние ще продължим да надграждаме върху успеха си в Европа и целия свят."

LG прави скок във фитнес технологиите на CES

LG Electronics (LG) представи гривната Lifeband Touch и слушалките Heart Rate - два носими продукта, маркиращи първия скок на компаният...

В януарското издание на продуктовия наръчник Consumentengids, издаван от холандската потребителска асоциация, LG VHOMBOT 3 CORNER MASTER е посочена като най-добрата роботизирана прахосмукачка на пазара. Изданието коментира уникалния дизайн на HOM-BOT с квадратната му форма, както и силата при почистване на ъгли и стени.

В брой 10-2013, уважаваното шведско потребителско издание Råd&Rön поставя VR6270LVMB HOM-BOT SQUARE на LG на първо място от 15 прахосмукачки роботи. HOM-BOT SQUARE получава най-високите резултати в теста за почистване на прах и почти безшумна работа. Списанието изтъква и възможностите на уреда за почистване на ъгли.

LG представя серия водещи OLED телевизори на CES 2014

LG Electronics (LG) гордo представят най-широката серия OLED телевизори в света на Международното изложение за потребителска електроник...

През декември миналата година, Que Choisir - списание, издавано от френската федерация на потребителите, нарича LG VR1227R Hom-Bot 3.0 Square Corner Master "най-доброто в тази гама продукти", като се позовава на горепосочените изключителни функции и възможността на уреда да засича и избягва препятствия с изключителна прецизност.

Оборудвана с камера сензори Corner Master и Dual Eye 2.0™, които сканират пода и тавана, LG’s HOM-BOT SQUARE почиства ъглите цялостно и много по-ефективно. Освен това, режим Turbo дава на потребителите възможност да настройват функциите за почистване спрямо вида подово покритие и това дава много по-добри резултати в почистването.

С необичайната си квадратна форма, прахосмукачката робот на LG вече получи световно признание и отличия, включително печата за добър дизайн на наградите за продуктов дизайн iF Design Award.

LG ще покаже първия в света извит 105-инчов ULTRA HD телевизор на CES 2014

LG Electronics (LG) днес обяви, че ще покаже първия в света извит ULTRA HD телевизор с аспектно съотношение 21:9 (модел 105UB9) на межд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com