Силата на една търговска организация е толкова голяма, колкото е тази на най-слабото й звено

9283
Силата на една търговска организация е толкова голяма, колкото е тази на най-слабото й звено

Силата на една търговска организация е толкова голяма, колкото е тази на най-слабото й звено (You are as strong as your weakest link), анализира Дейвид Фрийдман, вицепрезидент на Huthwaite International, по време на Втората конференция по продажби, организирана от ICAP Bulgaria*. Събитието се състоя се на 18 юни в София с участието на повече от 200 делегати от български и мултинационални компании. По време на конференцията се дискутираха теми за воденето на бизнес преговори и се представиха нетрадиционни методи за привличане на клиенти и запазване на добрите бизнес отношения, като нашумялата напоследък техника gamification, представена от Джордж Вейноглу, Търговски директор на ICON Platforms.

Николас Де Уолш, Търговски директор за Бенелукс на Dun&Bradstreet сподели международния опит на компанията за усъвършенстване на продажбите в променящата се бизнес среда, а главните изпълнителни директори на Кока-Кола ХБК България, Ериксон България, Евроинс и Тим ВИЖЪН България споделиха опита си от пътя извървян от търговските позиции, които са заемали до сегашната си длъжност.

Втора годишна конференция по продажби, организирана от ICAP Bulgaria

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group, най-голямата група за бизнес информационни и консултантски услуги в Югоизточна Европа, има удоволств...

ICAP Bulgaria* е част на ICAP Group, най-голямата Група за бизнес информационни и консултантски услуги в Югоизточна Европа със силно присъствие в България, Румъния, Гърция, Босна и Херцеговина, Хърватска и Турция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com