Стига да знаех за цигарите, нямаше да назнача Иванова, каза Борисов

8534
Стига да знаех за цигарите, нямаше да назнача Иванова, каза Борисов

Ако знаех, че Юлиана Иванова е замесена в незаконна търговия на цигари чрез онлайн магазина си, никога нямаше да я назнача за председател на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР). Това заяви българският премиер Бойко Борисов пред "Нова телевизия".

Вчера в парламента приеха предложението – цялата комисия да се избира с две трети от гласовете на парламента, заедно с нейния председател, каза Борисов. При дискусията в Народното събрание за ДКЕВР обаче Борисов сам призна, че е назначил Иванова, "за да има титуляр на позицията председател на ДКЕВР".

"Не знам, не чух, не видях, не разбрах" - властта в България

В Германия един анонимен сигнал може да събори и най-перспективния политик. В България дори документ с подпис и печат не може да помръд...

Борисов обясни, че е поканил Иванова за председател на ДКЕВР и изрично я е попитал има ли нещо, което да я смущава. Тя е казала, че няма. Не я познавах в никакъв план, освен като представител на РВЕ, и тогава правеше добро впечатление, каза Борисов.

Избирателят избира този, който нещо е направил за него. С чар нищо не се постига, каза Борисов. Премиерът каза, че не би се обидил, ако го наричат фалшив герой. Обижда ме, като ме наричат фалшив агент, тук този компромат издъхна, каза Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика