А1 и Просвета намаляват цените за абонамент в електронното си училище с 30% до 9 юни

1003
А1 и Просвета намаляват цените за абонамент в електронното си училище с 30% до 9 юни
Снимка: А1

A1 и издателство „Просвета“ обявиха, че намаляват цените на срочните абонаменти за е-просвета с 30 процента. Ексклузивното предложение важи от 10 май до 9 юни, а в промоцията са включени едногодишните и двугодишни абонаменти. При закупуване на план за достъп в този период промоционалните цени остават в сила за целия срок на договора.

Новите цени за едногодишен абонамент за достъп до е-просвета възлизат на 10,99 лева на месец. За сравнение – стандартната месечна такса досега е в размер на 15,99 лв. Закупуването на двугодишен абонамент излиза дори по-изгодно. Месечната такса в този случай ще бъде само 6,99 лева на месец.

Как да превърнем връщането в училище в лесно и забавно начинание

С онлайн видео уроци, 60 000 МB интернет и таблет е лесно Ученето на уроците вкъщи и липсата на мотивация все още си остава най...

Дигиталното образование придобива все по-голяма важност, особено през последната учебна година, която мина под знака на пандемията от COVID-19. Технологиите обаче са тук и предстоящата лятна ваканция прави дигиталното обучение отново актуално. С помощта на българското онлайн училище е-просвета учениците ще могат да опресняват знанията си редовно по забавен и интуитивен начин.

е-просвета е иновативна платформа със съдържание, поднесено по интересен за учащите начин. Освен всички електронни учебници на издателската група, в платформата са достъпни и кратки е-уроци, създадени специално за дигитална среда. Включени са и стотици видеоуроци с учител, както и хиляди допълнителни интерактивни ресурси – тестове, задачи, панорамни снимки, видеофилми, 3D визуализации, фотогалерии, пъзели и още много.

Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички ученици, независимо по учебниците на кое издателство работят. Няма значение и дали абонатите имат други услуги на А1 или не. Платформата е достъпна за всички, а повече информация за начините за закупуване на абонамент могат да бъдат открити на сайта на А1.

Подаряват електронни учебници на учителите

"Издателство "Просвета" ще подари електронни учебници за всеки български учител по предмета, по който той преподава, като по този нач...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com