Българите и румънците на Острова все повече

12986
Българите и румънците на Острова все повече

Статистическите данни сочат, че 187 370 българи и румънци са получили национални осигурителни номера във Великобритания през 2014 година. Като сравнение – през предходната година те са били 27 700. Това означава повишаване с 576% на регистрираните за работа или получаване на социални помощи във Великобритания българи и румънци, откакто са облекчени правилата за имиграция, пише Daily and Sunday Express.

По данни на британския Департамент за работа и пенсии, румънците и българите съставят 25% от национално осигурителните номера, предоставени на чужденци.

Мъж се разходи по покрива на британския парламент

Лондонската полиция се разположи тази сутрин около двореца Уестминстър след като бе забелязан мъж да се разхожда по покрива на историче...

„Тези данни представляват резултата от политически мотивираните имиграционни политики на Лейбъристката и Консервативната партии. Те са готови да следват плановете за европейска интеграция на всяка цена. Последиците са нечестен пазар на труда за британските работници, чиито възнаграждения биват подбивани от работници от бедните източноевропейски страни“, заяви депутатът от британската Партия на независимостта Ситивън Улфи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com