Daily Mirror: На Острова идват по-малко българи и румънци, отколкото миналата година

13302
Daily Mirror: На Острова идват по-малко българи и румънци, отколкото миналата година

По-малко имигранти от Румъния и България идват във Великобритания, отколкото миналата година, показва разследване на Sunday People.

Предположенията, че Кралството ще бъде наводнено от търсещи си работа източноевропейци, се оказаха напълно погрешни, пише британският вестник Daily Mirror.

Изобретателността на Лондон срещу българите и румънците няма край

Нови мерки и ограничения на евентуален приток от имигранти се въвеждат и обмислят във Великобритания. Според една от мерките безработн...

Авиокомпаниите и транспортните компании, базирани в двете държави, не са отчели никаква промяна или са регистрирали намаление в броя на пътниците до Великобритания през януари след вдигането на ограниченията на трудовия пазар на Острова.

Говорител на авиокомпанията Blue Air в Румъния заяви: „Имаме по-малко пътници на полетите за Обединеното кралство, отколкото през същия период на миналата година.”

Tarom Airlines, която има чартърни полети от девет румънски града и столицата на България, София, съобщи, че търсенето на пътувания до Великобритания е непроменено и че няма да има увеличение в броя на полетите.

Компанията Tudan Travel, която извършва автобусни превози от Румъния през Германия до Великобритания, заяви, че слуховете за претъпкани автобуси са неверни и посочиха, че клиентите им не са се увеличили. По данни на говорител на компанията, предпочитаните дестинации са Дания, Германия и Швеция.

Принц Хари ще прекрати кариерата си на пилот

Принц Хари прекратява кариерата си на пилот, съобщиха от двореца Кенсингтън, предаде БГНЕС. 29-годишният внук на кралица Елизабет II, ...

Автобусните превозвачи Latino Express и Dan Catuna също не са отчели ръст в търсенето на билети за Острова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа