Джамбазки показа с графика: Извършва се подмяна на населението на европейската цивилизация

12065
Джамбазки показа с графика: Извършва се подмяна на населението на европейската цивилизация
Снимка: БГНЕС

"Според официални данни на Евростат в последните години драстично нараства броят на новородените граждани в ЕС, чиито един родител не е роден в съответните страни членки. Статистиката сочи, че в Германия например всяко трето дете под пет години е от чуждестранен произход, като тенденцията е в следващите години този дял да нарасне.

Държавите от Източна Европа като България, Полша и Словакия все още са остров с много нисък процент в тези статистически данни. Дали ще изненадам някого, че огромна част при формирането на този проблем идва от безконтролната миграция на континента. Мога отново да напиша „Казахме ли Ви?”, но чуваемост има ли?

Това не е просто миграция, това не е просто нашествие на Стария континент. Това се нарича подмяна на населението и на европейската цивилизация. И да, тя се случва бавно, но за сметка на това сигурно", пише евродепутатът Ангел Джамбазки в социалната мрежа Фейсбук.

"Подплатена с огромна демографска криза в Европа, тече и ускорена подмяна на европейското население. И ако не се вземат спешни и наистина адекватни мерки, картината на бъдещето не се очертава добра за всички нас.

В ход са законодателни промени, улесняващи наемането на чужденци

В ход е обсъждане на промени в Закона за чужденците, с които се въвеждат улеснения за наемане на чужденци. Това съобщи социалният минис...

Защото най-важното сега е осъзнаването на политическо ниво в ЕС, че сме изправени пред огромен проблем. Твърде жалко обаче повечето европейски политици и бюрократи продължават да се правят на неразбиращи мащаба на това.

Многократно съм обяснявал, че част от решението на фундаменталния цивилизационен проблем е ограничаването на безконтролната миграция от трети страни. Европа е носител на християнските ценности, които са в основата на нашата цивилизация.

А бъдещето на Стария континент минава през съхранението на дълбоките, хилядолетни корени. Затова е задължително Европа да бъде крепост, която пази собствените си блага и ценности и да не допуска мигранти на територията си.

Ако това не се случи, всички ще трябва да се съобразим с розовите либерали в ЕП, прокламатори на идеята, че миграцията е благотворен процес, който ще доведе до благосъстояние. Според същите тези защитници на всякакви измислени ценности ние трябва да приемем всички, които желаят да стъпят на континента. Днес аз отново питам: Съществува ли опасност да се осъществи реална подмяна на поколенията и да се получи така, че ЕС просто е проспал целия този процес?"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Германия търси лекари. Какво получават те в страната?

В коя страна да отида да работя? Ето кои са най-харесваните държави с по-високи заплати

"Няма да се върна": украинците в чужбина и военната служба

Италия привиква руския посланик, след указ на Путин

Илон Мъск и неговият "Старлинк": решаваща сила в Украйна

Арестуваха депутат - стрелял при словесен спор

Защо Макрон каза, че Европа може да умре?

Лувърът подготвя отделна зала за „Мона Лиза“

Фалшиви евромонети в Европа: как да ги познаем?

Украинците поразиха руската радарна система "Подльот" за 5 млн. долара (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа